Sivut

10.11.2011

HAPPORADIO 9.11

Keskiviikkona oli siis kauan ootettu Happoradion keikka ! Nyt sitten kuvia siitä, ja pahoittelen kun näissä on aika surkee laatu :----D Huono valaistus selittää varmaan kaiken. Haluan järkkärin.


Tästä kuvasta tykkään hirveesti♥












 Lopussa saatiin nimmarit ja pääsin yhteiskuvaan Akin kans ! Nyt vasta tajuan että oon sen kans samassa kuvassa tässä. Joo eihän mulla menny Tokio Hotelinkaan keikan jälkeen yhtään kauan ennen ku ees tajusin sen tosiasian et näin ne (en oo tajunnu vieläkää, välillä tulee semmosia ihme fiilinkejä: "ei hitsi mää näin ne livenä, what the fuuuck ei oo mahollista ees", ja tässä kuvassa muuten rajasin itteeni aikalailla pois koska mun hiukset oli ihan littanat ja muutenki olin niin hirvee, et parempi näin. Onneks kuvia voi rajata.. Saaniaki pääs yhteiskuvaan, en vihtiny sitä laittaa tänne ku en kysyny Saanialta et haittaisko sitä, mut sen sanon et se sen kuva oli paljo onnistuneempi mitä tää mun :-D

 Kaikista hienoin nimmarilappu ikinä. 


 Saania sai mut mukaan sen fanityttöihkuiluun ja keikan jälkeen se sai mut sen mukaan kiipeemään lavalle ja ryöstämään poikien juomapullot. Joku vihanen järkkäri sai meijät kiinni ja tuli vihasena sinne ja tunsin itteni 14-vuotiaaks ku juostiin karkuun. No kerran sitä vaan eletään ! 
En ees tiiä kenen tää pullo on, mut jonku niistä se on :--D Saania joi ilosesti limapohjat mut mä voin sanoo etten pysty juomaan kenenkään limoja, ihan sama kenestä ois kyse. Hyi.

Tässä vielä lippu, joka oli paperia :D

Sain kunnollisia kuvia oikeestaan vaan Akista, koska mun edessä koko ajan heilu hulluna yhet tytöt, niin oli tosi hankala kuvata sinne reunoillekin. Ja Aki oli tietenkin ihan siinä mun yläpuolella joten kuvaus oli siinä aika helppoo :-D Ärsytti kyllä vähä kun ne eräät heilu siinä eessä koko ajan. Ja oltiin muuten Sonjan ja Saanian kanssa siinä aika erurivissä, meijän edessä oli vaan ne heiluvat tytöt.
9.12 olis näillä vielä keikka Haapajärvellä, mut kävin kattoon netistä sen paikan ja näyttäis olevan joku baari? Kyllä ketuttaa. No, vuoden päästä pääsen baarikeikoillekin että eipä tässä kauan tarvi oottaa. Mutta kyllä aijon noita mennä kattoon vielä monesti, keikkailu on kivaa :) Enkä kuuntele oikeen muuta suomalaista bändiä. Ulkomaisia kyllä, mut sit kun ne aina joskus tulee Suomeen niin liput on ihan toivottoman kalliita, ja keikka on Helsingissä ja mun on ainakin vaikee mennä sinne. Majotukset ja kaikki on niin hankala järjestää. Ja ne junalippujen hinnat täältä Helsinkiin.... Että niin.
Helpompi sitte joskus täysikäsenä ja ku alan ansaita itekin oikeilla töillä, niin sitähän voi sitten käydä keikoillaki helpommin, ja pääsen hotelliinki yöksi. Mut kyllä seki on kallista, ja nuorena ilman kunnon koulutusta ei hirveesti tienaa. :D Jos lukion jälkeen jonneki kaupankassalle menisin. -.-

Mutta, KEIKKA OLI MAHTAVA, AKI LAULO IHANASTI :)

Kävin muuten kirpparillakin eilen ja tein kaks huippulöytöö. Tänään aattelin käydä vielä toisen kirppiksen läpi ja jos sieltä tarttuu jotain mukaan niin teen sitten ostospostauksen (: Tietenki tekisin muutenkin noista jotka ostin eilen.

Tuli taas vähän turhaa sälää tähän postaukseen, mut koittakaa kestää :'D

3 kommenttia:

  1. vähä siisti toi nimmarilappu ! :D

    VastaaPoista
  2. kui monta biisiä tai siis kauan ne soitti ? :)

    VastaaPoista
  3. Saara: haha eikös vain :''DD

    Anonyymi: ne soitti tunteroisen ja en kyllä yhtään muista monta biisiä siinä ehti soittaa, mut kaikki hyvät biisit ja paljo vanhempiakin biisejä kuului :) ja esim. ruumiinavauspöytäkirja jota ne ei ollu ennen kuulemma soittanu livenä.

    VastaaPoista