Sivut

7.11.2011

Moooooooi

Voisin vähän kertoa kuulumisia. En oo ottanu yhtään kuvia eikä muutenkaan oo oikein ollu inspistä kirjottaa joten postauksia ei ihan hirveesti oo tullu. Nyt on muutenki tulossa kiireinen viikko:

Keskiviikko:    englannin koe ja Happoradion keikka Oulaisissa
Torstai:           bilsan koe
Perjantai:         papan hautajaiset
Lauantai:         psykologian koe

Että semmosta, koeviikko alkaa ja samalla mulla on keikka ja papan hautajaiset. Muistelen myös että torstaiksi olisin sopinu illaksi mun kummitädin kans jotain mut en muista mitä.. Pitää siis kysyä :D

Onneks ei tarvi stressata tuota bilsankoetta vaan voin mennä rauhassa tuonne Happoradiota kattoon :) Bilsan kokeeseen tulee risteytystehtäviä, sukupuutehtävä ja esseetehtävä jossa pitää selittää proteiinisynteesi. Nuo kaikki on hallussa paitsi viimenen, sen ku opettelen vielä niin osaan sen kokeen.
Enkun koe tulee olemaan kamala, hyvä jos pääsen läpi.. Papan hautajaisten jälkeen voi myös olla aika rankkaa lukea psykologian kokeeseen, mut yritän nyt tsempata niin saan vaan olla lauantain ja sunnuntain, ja maanantaikin on vapaa koska sillon on vielä koeviikko mut mulla ei oo koetta sille päivälle :-D Todellaki ansaitsen kolmen päivän löhöilyn, vaikka lauantai-aamuna joudunki nouseen kokeeseen. Maanantainakaa ei tarvi miettii koulua koska tiistaina alkaa uus jakso eikä sille päivälle oo läksyjä tietenkään. Mun pitää vaan kattoo et mulla on kaikki kirjat ens jaksolle jo valmiina..

Ei tässä nytten muuta, en varmaan keksi mitään postattavaa ennen Happoradiota, siitä ajattelin tehä postauksen ja yritän ottaa paljon kuvia ! Se on ehottomasti yks lempibändeistä joihin kuuluu tällä hetkellä myös Paramore, Nickelback ja Lady Gaga. En oo ennen päässy Happoradiota kattoon, koska ne ei oo tullu lähimaillekaan vetään keikkaa. Ehkä Nivalaan joskus, mut ne on ollu aika K18-baarikeikkoja.

2 kommenttia:

  1. voi kiitos! :)) mun tukka kusee tössö kuvassa kyllä ja pahasti mut no can do :-D

    VastaaPoista