Sivut

22.11.2011

Versace

Nyt kun kaikki blogit on täynnä H&M:n uusia Versace-mallistoja niin voisin iteki tehä kollaasin semmosista mistä ite ihan tykkäsin. Osa oli kyllä niiiiin järkyttäviä että huhhuijaa. Mut löyty niitä kivojaki vaatteita! Ja hinnat hipoo pilviä, tietenki.


Siinäpä olisi. Mun ehoton suosikki on ehottomasti tuo musta niittilaukku, aivan ihana! Harmi että maksaa satasen :-D Kaikki mekotkin tais maksaa yli sata euroa, niistä toi punanen on eniten mieleen. Alhaalla olevat korvikset ja sormus ovat kyllä kans niin ihania että voisin ostaa nekin jos ne ei ois niin kalliit. Olikohan kummallakin hintaa kakskymppiä, eli neljäkymppiä sais niistäki pulittaa. Ei se kakskymppiä niin paha oo loppujen lopuks verrattuna noihin vaatteisiin mut silti. Nuo kummatkin legginsit on myös aika kivat, ne maksaa kolmekymppiä kappaleelta, ei sekään paha kun melkeen kaikki muut vaatteet maksoi enemmän kuin satasen joten... Ykskin takki maksoi 299 € että onnittelut sille joka semmosen on päättäny ostaa. :--D Sitten tuo pikkutakkikin oli aika kiva. Mut jos saisin päättää noista minkä vaan niin kyllä se olis tuo musta niittilaukku! Tuo toinenki laukku on kiva kun siinä on noita palmujuttuja, mut kyllä tuo niittinen vie voiton. Noita oli pinkkinäkin mut se oli aika hurjan värinen, kyllä toi musta vois olla vähän hillitympi vaikka aika söpö se pinkkikin oli :-----D

2 kommenttia:

  1. mä en yhtää innostunu tästä mallistosta ! :s Muttta noi molemmat legginsit on oikeesti kivoja ! :) mutta kaikki muut hyhyhyhyhh not my style.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Alussa mäki aattelin että voi luoja mitä vaatteita :D:D Piti sitten katella vähän tarkemmin niin alko löytyy ihan kivojakin juttuja. mut nuo leggarit on tosiaan kivoja, ja tuo laukku on niin rakkaus.

    VastaaPoista