Sivut

14.11.2011

Maanantaipäivä

Tänään nukuin pitkään, meni vähä yli yhteentoista kun jaksoin nousta ylös. Saipahan ainakin nukkua. Eilen illalla tosiaan meni vähä myöhäseen kun katoin Cry-Baby -leffan. Toi tulis joskus ihan vasta telkusa ja unohin kattoo sen joten latasin sen sitten itelle :-D Oli ihan hyvä ja katoin sitä innoissaan koko ajan mut sitten se kyllä loppu niin kesken ! Se kesti vaan tunnin ja 15 minuuttia, että oli kyllä lyhyt :-D Kyllä ärsytti. Olis saanu kestää ainakin puolituntia vielä. Mutta Johnny Depp oli syötävän suloinen.


 Oli söpö kun se päästi nuita pikkukyyneliä. Ja tuo kyyneltatuointiki on aika söpö :D

Nämä kuvat sitte tältä päivältä:


 Tässä on sitten nuo valkoset pillit kirppariostos, maksoivat 4 €. Oon halunnu valkosia pillejä ja nyt löyty hyvät eikä ees kalliit :) Monesti nuo valkoset on kirppareillaki kalliimpia. Ei tällä kertaa. Noissa oli jotain niittijuttujaki jossain..

 Nämä farkut on sitte ne tavalliset ja on kyllä tosi pillit, hintaa oli 3 € ja ovat kuin uudet ! (: On aika matalavyötäröiset.

Ja Puman laukun löysin neljällä eurolla ! Oli ihan pakko ostaa ku nuin halvalla sai. Ja muutenkin Puma on mun mielestä kiva merkki.

Noi kaks alempaa kuvaa on huonolaatusempia ku noi ylemmät, kun kävin noiden välissä kylällä ja sillä aikaa valo tietenki väheni. Ärsyttää tää talven tulo. Valkoset pillit ja ruutuhuppari oli mulla tänään siis päällä :D Paitsi nyt iltapäivällä vaihtu housut kun otin noista toisistakin farkuista kuvan ja ne jäi nyt sitte päälle.

Sitten kävin viemässä papan kortin haudalle. Hautakiveä ei vielä oo, mut ton kukkakeon vierelle oli tuotu kynttilöitä.




Mummua kävin moikkaamassa sitten terveyskeskuksessa, ja se oli tosi väsyny. Tuntu siltä että voisin alkaa itkeen. Sitten se alkokin nukkuun siinä heti kun lähin. Pitää käydä tervehtimässä sitä nyt mahollisimman usein. Kävin myös Halpa-Hallissa kysymässä et pääsiskö jouluapulaiseks töihin, mut myöhästä kun oli jo niin monta tullu sieltä hakemaan töitä :D Ajattelinki et varmaan myöhässä meen, olis kannattanu jo mennä kyseleen syyskuussa. Mut myymäläpäällikkö sano sitten että ens kesäksi kannattaa tehä hakemus sinne. Ja sen voisin tehäki heti tammikuussa. Halppikseen on mahkut päästäki töihin, kun muihin kauppoihin ei oikeen alaikäset pääse. Tuolla ei myydä niitä päihdetuotteita, ja sen takia sitten pääsee alaikäsetki kassalle :-D Alaikäsethän ei saa niitä myydä joten siksi ei varmaan muualle oikeen pääse.

2 kommenttia: