Sivut

8.11.2011

weheartit

Hain weheartit.com:ista vähän inspiskuvia. 














Sieltä löytyi hiuksia, vaatteita, kenkiä, leivonnaisia, kynsiä, säärystimet ja Leonardo Dicaprio! <----- Anteeksi jos tuo sukunimi kirjoitetetaan jotenki muuten, en oo nyt varma onko se noin.

No säärystimiä korkokenkien kaveriksi oon haikaillut tässä varmaan 2 kuukautta, mut koska ovat kalliita ja voisin tehdä semmoiset itsekkin, en oo raaskinu ostaa. Pitäis tosin opetella ensin neulomaan muutakin kun oikeaa ja nurjaa :-----D Ja haluaisin siistit ja puhtaat kynnet. Pitäis varmaan ostaa kaupasta tekokynnet.. Oon taas alkanu syömään kynsiä, jes. En onneks pahasti. Ja tuon Leonardon tungin tuonne ihan vaan siksi kun se on tossa niin söpö! Paitsi eh eh onhan se söpis muutenki.

Haluaisin korkeavyötäräiset farkut. Ja shortsitki ois kivat ens kesäks. H&M:llä oli ihan kivat yhet:

 Iiihanat ! Ja tosi pillit. Nyt on ollu niin kovassa huudossa nämä korkeavyötäröiset ja oon nähny sellasia niin monella, että itteäki alkaa kutkuttaa. Ja farkut ylipäätään olis ehkä vihdoin kiva hankkia, semmoset hienot ja kivat ja pillit. Mulla ei siis oo edelleenkään tavallisia deniminsinisiä farkkuja, viimes seiskalla käytin semmosia ja nekin oli jotain sanoinkuvaamattoman hirveitä. Löysin myös tämmöset oikeen halvat 9,95 maksavat farkut:


Nämäki on kivat ja ku halvalla saa nii voishan tämmöiset vaikka joskus tilataki :D H&M:llä on tämmösiä kyllä aina. Ja haluaisin ehkä kuitenkin nuo ylemmät, koska ne on ne korkeevyötäröiset ja voisin oottaa et ne tulee alennukseen. Sitten joskus.... En vois maksaa neljääkymppiä farkuista. 

Mutta ainiin onhan ne kirppiksetkin olemassa ! En oo yli kuukauteen käyny koska oon ollu vähän säästökuurilla. En oo ostanu mitään muuta ku tarpeellista ja se on näkyny täällä bloginkin puolella koska en oo pahemmin ostoksia esitellyt viimeaikoina.. Mut ajattelin huomenna mennä pitkästä aikaa vähä rentoutumaan kirppareille. Alkaa se koeviikkokin ja vaikka on buukattu viikko täyteen hautajaisista ja keikoista ja kynttiläkutsuista sekä vielä isänpäivästä, niin enköhän ehi pari kirpparia kiertää huomenna. Ensin on vaan englanninkoe johon en jaksa lukea koska opettaja on perseestä ja antaa luultavasti taas kaikille nelosen vaikka vastaukset on oikein. Älkää kysykö, mut jos joku lukiolainen lukee tätä niin se varmaanki sitte tietää :D

Voisin muuten tehä uudestaan sellaisen TOP 10 miehet ja naiset, oon tehny sellasen JOSKUS ja mun mielipiteet on varmaankin voinu muuttua... Joten uus semmonen ois kiva tehä. Ainakin iso läjä miehiä ois mielessä ! Toivottavasti Janne ei löydä tätä postausta tai se syö mut vielä, se on niin mustasukkanen höppänä pöppänä :))

3 kommenttia:

  1. joo, vähä sellai TOP 10- postaus olis kiva :D ja mulle tuli sellai aww-fiilis, ku luin ton "Toivottavasti Janne ei löydä tätä postausta tai se syö mut vielä, se on niin mustasukkanen höppänä pöppänä" -lauseen :3
    söpöö :3 <3

    VastaaPoista
  2. Joku vois opettaa mullekki tekeen tommosia lakkauksia kynsiin! :-D

    VastaaPoista
  3. Saara: hehee joo janne on aika mustasukkanen persoona, mut mulla ei oo kyllä mitää sanomista ku oon ite samanlainen:D ja aattelin ihan täs lähiaikoina, ehkä jo tänään tehä sellasen top10-miehet postauksen :)

    Anonyymi: ja mulle myös !

    VastaaPoista