Sivut

11.11.2011

Musiikkihysteriaaaaaaaaa

Oon nyt ihan liekeissä kun on tulossa niin paljon uutta musaa kuunneltavaks. Hoksasin vasta äsken että Nickenbackiltä on tullu kaks uutta biisiä, hei missä vaiheessa?? :D "Bottoms up" ja "When we stand together" on näiden biisien nimet ja hyvältä kuulostaa. Uus levy ilmestyy 21. päivä tätä kuuta joten jeeeee ! Ehkä ne tulis jossain vaiheessa keikkaileen tännekin. Voi että sinne kyllä sitten tungen vaikka väkisin, ja lähen sinne vaikka pyörällä.



Olin myös tuolla Happoradion keikalla ja innostuin niiden vanhemmastakin musiikista jota on nyt täällä kuunnellu aika paljon. Niiden uudella kokoelmalevylläki oli paljo semmosia biisejä, joita ei oo muilla levyillä ollu, ja tais olla kaks ihan uuttakin biisiä. Toinen niistä on "Rakkaus" jonka varmaan aika moni on kuullu. Radiossa sitä nyt toitotetaan... Ja "Vene" -kappale on kans tosi ihana, en oo sitäkään ennen kuullu. Johtunee siitä että oli just semmonen biisi jota ei oo millään levyllä eikä oo Spotifyssäkään ollu erikseen joten no can do. :-D Nyt sain keikalla kuulla sen ekaa kertaa.



Ja ahh ei tää vielä tähän lopu ! PARAMORE on julkassu tänä vuonna kaks sinkku "Monster" ja Renegade", pirun hyviä kipaleita kumpikin ja oon kuunnellu niitäki täällä ihan kiitettävästi. Ja tammikuussa pitäis näiltäkin sitten ilmestyä uusi levy ? Korjatkaa jos oon väärässä.



Jokatapauksessa, marraskuun ja joulukuun ajan saan kuunnella Nickelbackin uutta levyä ja kans Happoradion matskua, koska jäin siihen nyt ihan totaalisesti koukkuun. Onneks on Spotify jossa niiden vanhempaakin materiaalia voi kuunnella, koska youtubesta ei todellakaan löydy kaikkia biisejä. Ja mistään niitä ei voi ladata, joten ne mun on pakko hankkia ihan tuonne mun CD-hyllyyn, koska tuolla Spotifyssa on nykyään tuo paskarajallinenkuunteluaika, ja sit ku on liian monesti kuunnellu jotain biisiä niin sitä ei voi kuunnella enää ollenkaan. Kaks Happoradion uusinta levyä mulla onkin, nekin hankittu alunperin pakosta, koska biisejä ei netistä oo oikeen löytyny :-D Oon muutenkin jo kesällä miettiny että haluaisin alkaa keräämään kaikkien hyvien bändien levyt itelle, koska onhan ne kiva omistaa. Ja olis kiva löytää niitä kaupoista, eikä vaan tilata jostain netistä! Enkä oo kyllä mitään oikeen löytäny... Paramoren levyt oli joskus Kärkkäisellä mut joku osti ne eikä oo tullu lisää sen jälkeen :-D

Sori nyt kaikille mut oli vaan ihan pakko tulla höpöttään näistä musiikkijutuista kun yhtäkkiä näin iso pläjäys kuunneltavaa, ja mun lempparibändejä vielä !

Huomenna onkin sitten papan hautajaiset :( Saa nähdä miten menee, toivottavasti siellä ei oo ihan kamalaa. Kivaa kun papan surun lisäks joudun kestämään sitä kun mummu on pyörätuolissa. En voi kuvitella et sekin on näin lyhyessä ajassa vajonnu niin huonoon kuntoon missä se nyt on... Se ei jaksa kunnolla ees istua, en tiiä miten se selviää huomisesta kun kaikki on yhtäkkiä sille niin raskasta. Mut koitan pitää lipun korkeella, ja onneks nää uudet musiikit auttaa. Kylläkai jokainen teistäkin on huomannu miten musiikki auttaa suunnilleen joka asiaan? Ilman sitä ei kyllä olis elämää. Musta alkaa tuntua että jos pitäis valita menettääkö näön vai kuulon, niin varmaan näön. Mulla on muutenkin jo niin huono näkö et voisin olla melkeen sokee. Ja tiiän mitä se on ku pyöräilee tuolla pimeellä ilman laseja koska sataa vettä ja ne on täynnä pisaroita ja se vituttaa, joten sitten pyöräillään sokeana ja ympärillä pelkkää sumua :D Ilman kuuloa vois olla kauheeta kun ei enään kuule rakkaiden ääniä. Ja miettikää miten perseestä ois ku ei kuulis, ja sitte joutuis opetteleen jotain viittomakieltä. Kyllä mulle ainaki tulis olemaan helpompaa ilman näköä :----D Mut se särkis mun sydämen koska valokuvausharrastus menis sitten siinä....

Joo, nyt lopetan ! Joskus käy näin että yöllä pitää tulla tänne filosofioimaan epämääräsistä asioista, ja nyt oon näkevä ja kuuleva ja uppoudun unimaailman syövereihin. Toivottavasti nään unta että pappa ja mummu voi hyvin ja ollaan koko perhe viettämässä joulua yhessä niinku ennenki. Oon nimittäin miettiny että tästä joulusta tulee varmaan mun elämän hirvein. Varsinkin kun pelottaa mummun puolesta, sen syöpähoidot jouduttiin lopettamaan koska ne ei enään oo auttanu... Joten haluan halailla mummua ja nähä sitä nyt mahollisimman paljo, koska sitä ei voi ikinä tietää millon senkin lähtö tulee. Koska tällä menolla se ei elä jouluun.... :''(( En tietenkään halua maalailla kauhukuvia, mut yritän ajatella järjellä ja valmistautua tuleviin tapahtumiin, niin ehkä kaikki ei ois sitten niin kamalaa, kun mummu joskus lähtee.

No, jospa oisin nyt avautunut ja intoillut ja surkuillut tarpeeksi ja voin päästää itteni nukkumaan ja teidät rauhaan. Jos joku luki tänne asti taasen niin rispektit :D:D

6 kommenttia:

  1. jeij kuuntelet hyvää musaa :--) iteki odottelen jo paramoren ja nickelbackin uutta!

    VastaaPoista
  2. vooi ei sun mummus puolesta! toivottavasti se ny eläis ees siihe jouluun .... jaksamisia!

    VastaaPoista
  3. iita: kiitos ! samaa musamakua näköjään meillä :))

    Saara: kiitos! sitä minäki toivon, mut näyttää kyllä tosi huonolta tällä hetkellä :(

    VastaaPoista
  4. miks haluut ostaa levyt kaupasta ? netistä esim cdon.comista saa ne PALJON halvemmalla !
    ja jeeee paramorelta tulee uus! mulla on vähä ollu kakstoikkoset mielipiteet siitä ku harmittaa ku Josh ja Zac lähti siitä mutta ehkä nyt toi uus levyn tuleminenki "helpottaa"

    VastaaPoista
  5. Kuuntelet tosi hyvää musiikkia! :) Ja oot kyllä ihan oikeessa, että ilman musiikkia vaan ei voi elää. Se auttaa aika lailla kaikkeen. Mutta paljon paljon jaksamisia sulle!

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: voi on ne kaupassakin ollu tosi halpoja, ainakin just tuolla kärkkäisellä oli paramoren levyt tosi halpoja sillon, mut joku ehti viedä ne :-D mut kyllä tuolla CDON.comissa on kans tosi halvalla monia levyjä. jotenkin se on vaan niin kivaa bongailla levyjä kaupoista ja ettiä niitä. sitte on niiiin palkitsevaa kun löytää sen mitä ettii :)

    Iida: Kiitos piristävästä kommentista! :)) varmasti monilla on musiikki auttanu moniin asioihin. Varsinki näihin suruihin kyllä auttaa.

    VastaaPoista