Sivut

16.2.2012

Kuvejaa

 Tänään oliki sitten abien penkkaripäivä. Muita tunteja ei mulla sitten ollukaan joten olin koulussa ehkä tunnin :-D En malta oottaa kun vuoden päästä mulla on penkkarit, mietin jo nyt mitä pistäsin sillon päälle. Olis kiva kyllä joku eläinpuku niin siellä auton lavalla ei tulis niin kylmä. Mutta olis tämmösetki kyllä niiiin söpöjä:


Aaaaww oikeesti :---D Ja tuo minnihiiri mekko on ainaki semmonen et sitä vois pitää muutenki. Tuo perhosjuttu on kyllä niin lyhyt että eikai tuommosella kehtaa lähtä yhtään mihinkään. On nuo kaikki ehkä vähän pornoja, mut jos totta puhutaan niin laittaisin alle kyllä paksut sukkahousut enkä mitään stay uppeja. Ärsyttää kun aina pitäs olla jotenki seksikäs? Näiden pukujen hinnat oli 42-45 euroo kaikki, että ei nyt mitään ihan hirvittävän kalliita. Toisin kun tämmöset:



150-160 euron hintasia tommoset että ihanaa... En siis tiiä tuunko sittenkään hankkimaan tollasta ja meen sitte vaikka paleleen sinne rekan lavalle. Ei mulla tollasiin oo oikeesti varaa :D Mutta joo onhan tässä vielä vuosi aikaa miettiä!

Tässä nyt vähän kaikenlaisia kuvia mitä oon napannu:

 Äiti oli ostanu mulle Cittarista kuulokkeet kun nuo makso vaan kympin :) Alkuperänen hinta olis ollu kolmekymppiä ja kyllähän noi hyviksi kuulokkeiksi on osottautunu. Kiitti äiti!

 Narnian tarinoita lueskelen tällä hetkellä, mulla on täällä kämpillä kotona "pöllitty" paksu kirja jossa on ne kaikki :)


 Oon töllänny salkkareita koneelta.

 Olipa joskus bileet ja tölkkejä on vieläki parvekkeella..


 Ostin tänään Halpahallin alennuksista uuden puuterin (toi on jotain mineraalimeikkipuuteria ja osottautu heti yheksi mun parhaista kavereista meikkilaukussa) ja sitten ois tollanen huultenrajauskynä jollanen mun on pitäny jo kauan ostaa. Nyt oli hintaa 3 € joten sain aikaseksi hankkia tommosen. Ja toi meikkipuuteri tosiaan makso 8,40 ja alkuperänen hinta on varmaankin jotain 14-15 euron kieppeillä? Joten hyvä ostos sekin siis.

 Päällä tänään tätä. 

Huppari H&M
Toppi X-Globe
Farkut kirppari

Miten musta tuntuu että toi toppi on mulla joka asukuvassa? :D No käytän sitä kyllä hirveesti, aina kun tulee pesusta niin päälle vaan. Ja toi huppari on ollu mulla jo 2 ½ vuotta ja edelleen kuuluu mun lempihuppareihin! Käytän vieläkin hirveetä läjää vaatteita joita käytin ehkä ysiluokalla. Kasiluokaltaki on vielä jotain tuolla kaapissa mut niitä aikalailla vähemmän.

 Koulun jälkeen näytin tältä

Ja meikkienkorjausten jälkeen tältä. Kyllähän tuo tukkakin on tässä vähän siistimmästi. Oon siis menossa illalla kattomaan Wanhojen tansseja ja sinne pitää pukeutua hienosti joten haluan meikkienkin olevan hyvässä kuosissa. Joudun varmaan illalla vielä parantelemaan jotain (no huulipunia ainakin) ja tää nyt oli oikeastaan kokeilu noiden uusien puutereiden ja huulirajauskynien kanssa ;D Oon ihan meikkihullu koska meikkaaminen on vaan niin kivaa. Vois olla kivaa olla joku maskeeraaja joskus. Parturinakin vois olla kivaa mut sillon on varmaan hankala saada töitä.. Enkä tiiä onko muiden ihmisten hiusten leikkaaminen helpompaa vai vaikeempaa mitä omien, ainakin ite leikkaan omat hiukseni eikä se oo vaikeeta, paitsi ehkä tuolta takaraivosta.

On mulla muuten tukkakin jo kasvanu, tämmöset oli suunnilleen sillon lokakuussa kun leikkasin ne ihan olkapäämittasiks. Tässä on vielä tuo pää tolleen kumarassa niin voi vähä vääristää, mut kuvitelkaa että mun pää on suorassa niin missä kohtaa noi hiusten latvat sitten ois :D

Nytte on nuo alimmat hiukset jo ees vähän pitemmät:
Jee, kyllä näistä vielä pitkät tulee :) Hassua että kasvaa jopa näin nopeeta, sillon joskus kun ysiluokalla ja lukion alussa blondasin niin hiukset meni niin huonoon kuntoon ettei ne enää ees oikeen kasvanu. Nyt oon saanu pidettyä nää blondauksista huolimatta hyväkuntosina ja nää KASVAAAA. Ja mulla on TAAS juurikasvu..
Hmmm, mun oma väri ei näytä kauheen tummalta tällä hetkellä. Entä jos mun oma väriki vaalenee taas samaks mitä ne oli lapsena? :D Oisin ikionnellinen.

7 kommenttia:

  1. meikkaaminen ON kivaa :D:DDD <3

    VastaaPoista
  2. Miten mä en oo koskaan ennen tiedostanu et sulla on huulikoru! Rupesin tässä postauksessa miettiin, et hetkinen ootko ottanut sen vasta!

    VastaaPoista
  3. Mikset itse tanssi wanhoja?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Joo keväällä tulee mun huulikorullekin 2 vuotta täyteen että onhan tää mulla ollut 8DD kielikoru on kuitenki uus :D

    Anonyymi: Mun piti kyllä tanssia Jannen kans mut tuli kaikkea säätöö sillon syksyllä, janne ei pystynykään tanssiin ja mä ite en päässy kaksiin ekoihin harkkoihin ja parit oli sitte kyllä jo loppu. ja pappakin kuoli sillon niin jotenkin tuntu että ihan sama koko homma :// saatan ehkä ens vuonna tanssia :)

    VastaaPoista
  5. henna: Kiitti! On kyllä ihanat, vähä blingiäki ;)

    VastaaPoista