Sivut

16.4.2012

Gina Tricot


Löyty taas niin superihania vaatteita Ginalta että pakko oli tehä kollaasi. Oon taas alkanu tykätä printtipaidoista. Ja oon tullu hulluksi mutta tuolla alhaalla tuo huppari ja löhöhousut on kyllä niiin ihanat! Ja muutenki tarttisin tommoset housut. Ja nuo vihreet farkut on aivan ihanat. Tuo karvanen neule on tossa ehkä puoliläpällä, en tiiä pitäisinkö oikeesti mut onhan toi aika söpö. :----D Nuo kaks solmupaitaa toisiks ylimmällä rivillä on kyllä ihan superit! Varsinki tuo keltanen. Ootan kesää♥ Olis kiva tilata tuolta jotain kesäksi. Muutenki pitäs taas siivota vaatekaappi... Joskus voisin myös tehä blogikirppiksen jos jaksaa. (---:

10 kommenttia:

  1. oii vitsit sul on aivan ihana blogi :)!

    ♥leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Noi vihreet farkut on aaaivan ihanat :---O sori muuten jos olin liian tyrkky jat tunkeileva sillon perjantaina :D kiitos kuningasalkoholi.. :D

    VastaaPoista
  3. Ooo kivoi! :----O Harmi ku ei oo rahaa ostella vaatteita ennen kesätöitä.. :D

    VastaaPoista
  4. Derya: Kiitti! tsekkaan sunkin blogin :)

    Ernupulu: Kiitti, määki tykkäilen nuista, ois mahti saaja! Ja ei se mitää, mun mielestä olit justii hauskaa seuraa :D Sitä se alkoholi teettää!

    iita: Sanoppa muuta... :S Toivon et voisin tilata toukokuussa vähä vaatetta....♥

    VastaaPoista
  5. tyksin noist farkuista ja sitte tosta mustasta jing ja jang-paidasta:D

    ja jooooo blogikirppis :3

    VastaaPoista
  6. Saara: Määki! Ihanan bling tuo jing jang paita :33 ja voisin siivota ton vaatekaapin ja jos tulee paljo vaatetta nii vois pistää myyntii!

    VastaaPoista
  7. justiin tässä eilen aattelin, että miksköhän et oo laittanu ikinä mitää täällä myyntii, menis varmasti kaupaksi :)
    ja muuten on kätevä jos tekkee tollasia kollaaseja, niin ei tarvi jonkun sitten kauaa miettiä, että mitä haluaisit esim. lahjaksi :))

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana toi pinkki ankkuritoppi!!!!!!!!:') rakastuin..

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Mäki oon miettiny et mikshän en oo tehny, varmaan siks kun mulla on tuola kaikki semmosia ikivanhoja joita en oo koskaan käyttäny, oon vaan haalinu niitä jostain mummun vaatekaapista jos joskus innostuisin tuunaileen.. XD Ja onhan noissa kollaaseissa tuokin hyöty, en oo ennen tullu ajatelleeks :))

    Jossu: No on! Tykkään kans noista kuviopaidoista hirviästi :D

    VastaaPoista
  10. okeei. varmaa ostan sen. mut mitä se maksaa ? xd ihan tällee ku mul on tylsää ni kysyn..

    VastaaPoista