Sivut

24.4.2012

Kone lagaa

Mun kone on tässä muutaman päivän ajan lagannu ihan sairaasti. Eilen ja tänään tää on ollu ihan mahotonta enkä tiiä miten saan ikinä postattua jos tää paska ei ala toimiin. Koneessa ei oo mitään vikaa mutta netti on ihan sairaan hidas? Vituttaa tämmönen. Viikonloppuna en myöskään ehtiny postata mutta aijon kyllä kertoo mun viikonlopusta kuvien kera, kunhan saan vaan kuvat kavereilta. :----D Niin ja tietenki jos tää kone antaa mun ladata ne kuvat tänne...

Nyt yritän tässä kattoo Terra Novaa, oon saanu päivällä katottua melkeen loppuun koko jakson, sit tuli tauko kun käytiin porukoitten kans Niemelänkylällä pinoomassa puita ja nyt tää sitte pätkäs koko netin poikki. Jää sitte viimeset 12 minuuttia Terra Novasta kahtomatta tällä menolla??? Oisin varmaan tullu tänneki jo postaamaan mut tää vitun paska netti alkaa ottaa aivoon. Jos ei ala toimia ja DNA ei tiiä mikä tuota mokkulaa riivaa niin saatana lopetan koko blogin ja facebookkailun ja heitän koneen parvekkeelta alas. Ei tässä oo mitään järkee miten hidas tää on. Ja muutenkin se koskee vaan tätä nettiä, muuten kone kyllä toimii. Saiskohan tätä jotenki tyhjennettyä?

Ja semmonen kivaisa asia vielä että äiskä lupautu mulle ostaan synttärilahjaksi ne hiustenpidennykset täältä :) Toi 55 € ei oo kyllä paha hinta ollenkaan ja kun tossa tulee aika paljon tuota tukkaa kuitenki. Aika varmasti joudun vaalentamaan noita mut Cyberistäkään en sit vihtiny tilata koska sieltä olis saanu vähemmän mutta kalliimmalla hinnalla. Vaikka oikeen väristä sieltä ois kyllä saanu :---D Mut hinta ratkasee. Ja voihan se olla että pelkkä hopeashampoo riittää ja tuolta kannattaa vielä kysyä et jos on liian tumma niin kannattaako alkaa blondaileen sitä tukkaa. Ja parasta tässä on se että saan ne jo kohtapuoliin enkä vasta elokuussa, jollon mulla on synttärit. Koska niiiiin kovasti haluaisin saada hienon tukan sinne Disneylandiin. :---D Ehkä viikonloppuna äiskän kans voitais alkaa tilaileen. Mut äitillä oli vaan se ehto että tuolta paikasta ku tilaa niin saa luvan olla ne tilaussysteemit kunnolliset eikä ois mitään epäilyttävää. Mutta ainaki kaikki on tuolta tukkansa saanu ettei siinä mitään! Äiti on vaa aika tarkka noiden kans.

Nyt koitan saada katottuu ton Terra Novan..... Idolsia en muuten saa katottua ollenkaan koska tää ei lähe lataamaan sitä yhtään. Heikkikö sielä nyt tippu? Plää joku Torsten ainut poika. En ymmärrä mitä ihanaa siinä on ku teinit sitä ihkuttaa, onhan se hyvä ja näin mut ei se nyt NIIN hyvä oo ainakaan mun mielestä :----D Didi voittoon!

Ja hirviästi taas tekstiä eikä yhtään kuvia..... Eipä tää ois varmaan mitään kuvia alkanu ladatakaan, eikä mulla ees mitään kuvia oiskaan. :// Paska netti.

9 kommenttia:

  1. DNA on paska, sori jos oot toista mieltä mut toi on mun mielipide x)

    VastaaPoista
  2. Ootko lueskellu tuon paikan kokemuksia? Googlettelemalla löytää paljon ja kannattaa sen mukaan tehdä päätöksensä.

    Ainahan ihmisiä halpa hinta kiinostaa ja sen takia meistä monet menettää myös rahansa tuollaisiin.

    Itse en uskaltais tilata tuolta muuta kuin laskulla, joka ei nähtävästi ole vaihtoehtona...

    Koska hiukset tulevat vielä ulkomailta, ei sitä tiedä kuinka kauan siinä todellisuudessa kestää ja tuleeko tuote ollenkaan..

    VastaaPoista
  3. Meinaakko siis tuolta luxstylestä tilata ? Mä tilasin viimeviikolla ja tänään oli postiluukussa ne! Jeee ja hyvältä näyttää/tuntuu suoristamisenkin ja värjäyksen jälkeen.

    Vaikka monilla on luxstylestä ollut huonojakin kokemuksia, niin mulla oli positiista vain

    VastaaPoista
  4. Saara: Mä aattelin ennen et se on hyvä mut en enää.... :D Voisin vaihtaa puhelinliittymänki joskus ja jonku uuden mokkulan. Mut kuulemma jotku saunalahdenki mokkulat on ihan perseestä...

    aijjatti: Oon mä ottanu tuosta paikasta selvää :) Luin sieltä palautteita ja kaikki on ollu tosi tyytyväisiä. Ja siis mun tuttuki on sieltä tilannu ja oon myös saanu edelliseenki postaukseen kommentin jossa suositeltiin tätä paikkaa. Ja tossa sunkin kommentin alapuolella on toi uusin kommentti niin tyytyväinen asiakas myös :-D Et oon mä myös selvää ottanu ja katellu paljon muitakin nettikauppoja! Ja toi LuxStyle vaikutti aluks vähä epäilyttävältä mut on ihmiset tilaamansa tuotteet saaneet ym. ja hiuslaatua on kehuttu nii mitäs tässä enään epäröimään :)

    Anonyymi: Hienoa! :) Tuolta ajattelin tilata. Tosi kiva kuulla et värjäyksenki jälkee tuntunu hyviltä :) Mitä oon tehny niille siis? Luultavasti mä joudun vaalentaan niin pelkään vaan että ne sit siitä kärsis. Mut mielipiteet on monet, jotku on haukkunu tuota paikkaa mut moni on myös tykänny. Se riippuu niin paljo.. Joskus tietenki voi käydä niin että niillä on sielä paikassa huonolaatusempiaki hiuskappaleita joita ne lähettää :// Oon lukenu noista hiuspidennysjutuista ja kattonu dokkariakin joskus niin vaikka mitä probleemia ollu... Mut kuitenki aijon tuolta tilata kun muillaki ollu hyviä kokemuksia ja hinta on halpa :)

    VastaaPoista
  5. Eikö toi 55 e tarjoushinta ollut eilen vaan voimassa? :o tai sitten muistan väärin.. :D

    VastaaPoista
  6. Jos luit sieltä luxstylen omalta nettisivulta kommentteja, niin ne luonnollisesti on pelkkiä kehuja.. Eihän se hyvälle näyttäs jos sivuilla ois paskoja kommentteja :D

    Sen oon huomannu, et toimitusaika ei pidä paikkansa, koska tulee toisesta maasta, mutta toivotaan et on sit tilaamisen arvoista.. :)

    VastaaPoista
  7. Kannattaa tarkaan lukea kokemuksia luxstylestä.. on myös ihmisiä jotka ei ole saaneet mitään ja sähköpostilla on selitetty huonoa suomi/englanti/ruotsi sekotusta. Ja se tarjous mikä siellä näkyy "Tarjous vain tänään" on joka päivä "Vain tänään".. että aika epäilyttävää..

    VastaaPoista
  8. Ernupulu: Itseasiassa se on siellä aina! Sehän siinä onki epäilyttävää kun siellä on se "tarjous vain tänään!" ja kaikkee. Mutta aattelin nyt tilata tuolta kuitenki koska oon kuullu tuosta kuitenki niin paljo positiivista!

    aijjatti: Joo oon miettiny että ehkä ne näyttää vaan tosi hyvät kommentit. XD Ei voi tietää. Mutta en myöskään usko että niin nopeeta tulee kun ne tulee ulkomailta kuitenki.

    Anonyymi: Joo oon huomannu kans et se tarjous on ollu siellä varmaan vuoden? :D Että niin.... Ne vaan yrittää saada tilaajia. Mutta mä oon saanu kaikilta vaan positiivisia kommentteja että uskallan sen takia alkaa tilaamaan. Oon kyllä kuullu jostain en muista mistä että tuo paikka olis ihan paska. Toivottavasti mä nyt saisin ne hiukset kans!

    VastaaPoista
  9. mulle tärkeint jossai korsetis on ulkonäön lisäks tietty se, et se on kunnon kiristyskorsetti. et sil sais tyyliin 10-20cm pois vyötäröltä, ja näyttäis kerranki laihailta (meinasin kirjottaa laiValta ja repesin xd)

    VastaaPoista