Sivut

9.4.2012

Tukan sävyttämistä

Eilen illalla käytin pitkästä aikaa hopeashampoota että saan tukan taas hopeiseks. Lakkasin myös kynnet uudella kynsilakalla!


 Tosi kiva sävy :)


 Tommoset oli siis ennen hopeashampoota.


 Nyt sitte tämmöset. Mut niinku arvata saattaa niin jälleen tuolta pidempien hiusten "sisäpuolelta" jäi keltasemmaks, en tiiä miks ne aina jää.

 Bed Headista tuli kiiltävät hiukset! Niinku näätte tästä kuvasta että aika hyvin kiiltää. En oo tottunu yhtään tommoseen koska yleensä hiukset on semmosta hamppua jotka on helppo laittaa. Nyt en osannu laittaa näitä yhtään ja tuo kiilto häirihti mut sehän vaan kertoo että hoitoaine oli hyvä ja toimii! Ja nyt hiukset oli siistit eikä joka paikasta töröttäny irtohiuksia niinku noista ylimmistä kuvista huomaa, joissa on vielä keltaset hiukset. Että suosittelen Bed Headeja jos haluaa kiiltävät hiukset! Vaikka hoitoaine oliki tehokas, niin ei silti tehny hiuksista latteita niinku jotku superhoitoaineet voi tehdä. (sori mulla on yöpaita ja yöshortsit jalassa ja piti laittaa tuo käsi vinksalleen kun tuo paita on niin löysä että olisin näyttäny kaiken sen sisäpuolella olevan. :---D)

Ja tässä sitte tämän päivän asua. Paita H&M ja farkut kirpparilta :)

10 kommenttia:

  1. oo paljon paremmat kyl ku laitoit sitä hopeeshampoota! ja kyl toi bed head-hoitoaine vaikuttaa ilmeisesti aika hyvältä ! :D

    ja ihana toi sun tän päivän asu ! <3
    sukat :3

    VastaaPoista
  2. Saara: Kiitos! Mustaki on nyt paremman väriset hiukset :)) ja suosittelen kyllä noita bed headin tuotteita! Ja jaloissa on joo sammakkosukat XD

    VastaaPoista
  3. niinpä! mä en ees tiiä millon oisin siivonnu noin 'hyvin' viimeksi, ilman mtn 'pakottamista'.
    en oikeesti tiiä. ehk vuos sitte ?!

    VastaaPoista
  4. Saara: oho :DDD mää taas jouvun siivoomaan koko ajan täällä omassa kämpässä!

    iita: Kiiiitän :)

    VastaaPoista
  5. haahahahahha kunno fail. kiva oikeest ! xd mutsi varmaa tappais mut, tai sitte ei...
    ite oon ollu tänää nii väsyny ettei mitää rajaa. meinasin nukahtaa varmaa kolmesti fyken tunnilla... oli aika lähellä..

    VastaaPoista
  6. Mitä hopeashampoota käytät? On kyllä tosi tehokasta O_o ihan ku oisit värjänny hiukset (:

    VastaaPoista
  7. Saara: Joo olihan se ennen aika raivo näissä asioissa :D mut nytku oon jo iso tyttö nii eipä tuo välitä enää niinkää! ja sitäpaitsi ei se ees tiejä ku en asu kotona (Y)

    Anonyymi: Se on semmosta kampaamosta ostettua Lorealin hopeashampoota :) Ja tehokasta on kyllä! Pitää vaan olla tosissaan vaalee tukka et noi toimii kunnolla, muuten menee tukka joko harmaaks tai vihreeks. ja mulla jää ainaki just tuolta latvoista osa kellertäväks ja se ärsyttää niiiiin... mut jos sul on värjätty hiukset vaaleeksi niin suosittelen hopeashampoota ja tuo lorealin on tehokasta :)

    VastaaPoista
  8. kiitti vinkistä (: itte käytän sitä BC hopeshampoota, eikä kyllä tunnu kovin toimivalta, ootko ikinä kokeillu?

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: En oo kyllä itseasiassa koklannu mitään muuta ku tota Lorealin! Mut ainaki toi toimii :-D Ois kyllä tarkotus kokeilla muitakin ..

    VastaaPoista