Sivut

13.4.2012

Hius- ja ihonhoitotuotteet

Aattelin nytten laittaa näistä mun kosmetiikkajutuista taas juttua. Meikit oonkin täällä jo esitelly. Kynsilakoista pitäis ehkä tehä joskus juttua mut mulla on niitä niin vähän etten tiedä onko siinä järkeä. Tähän ei myöskään tullu nyt mitään hiuslakkoja tai muotovaahtoja, mut ehkä teen niistäkin vielä postauksen joskus. Tää nyt keskittyy ehkä enemmän nimenomaan siihen HOITOON eikä laittautumiseen (:

Eka esittelen mun rasvat ja huulirasvat:

 Vitaliksen perusrasva ja tätä käytän käsiin.

Oriflamen joku ihmerasva, tätä voi käyttää varmaan vähän joka paikkaan. Ite tää on mulla aina koulussa mukana ja rasvailen tällä käsiä, hyvin toimii!

 Nämä on huulirasvoja, tai tuota vitalista voi käyttää muuhunki mut mä käytän sitä vaan huuliin :-D Tuo Blistexin huulirasva on hauska kun se on minttua niin tuntuu huulissa kivan kirpeeltä.

 Perus Bepanthen!

Naamarasvat:

 Tää Avonin kasvovoide on ollu tosi hyvä. Laitan rasvaa aina illalla ja annan olla yön niin saa imeytyä ihan rauhassa, aamulla on sitte ihanan pehmee iho ainakin tämän avulla.

 Oriflamen kasvovoide, tätä en oo vielä käyttäny kun sain ihan vasta :)

 Tätäkään en oo oikeestaan kunnolla käyttäny. Mut tuon aloe veran pitäis olla kuulemma hyvää. 

 Yves Rocherin kasvovesi. Mä en oikeen tiedä miten näitä käytetään näitä vesiä niin kertokaa? Mä oon vaan läntänny naamaan ja antanu olla. :-D

 Tää oli mummun ja täti anto tän mulle kun tää oli melkeen täys ja sillä itellä ei oo käyttöö kun sillä on niin paljon näitä. Eikä kyllä kukaan muukaan käyttäis. :-D Sain myös ihan vasta ja oon pari kertaa käyttäny ja vaikuttaa ihan hyvältä. 

 Silmänympärysvoiteet. Siinä on Lancome, Yves Rocher ja Oriflame. Lancome on aika hieno merkki ja sain ton sen takia kun äiskä oli tuonu mulle tuliaisiksi jostain lentokentältä Lancomen ripsivärin. Noita kalliita meikkejähän saa paljon halvemmalla laivoilta ja lentokentiltä niin se vihti jopa ostaa. :-D Ja se ei sitte toiminu se ripsari, siinä oli semmonen nappi jota ku paino niin se tärisee ja se auttais sitte erottelemaan ripset. Äitiä ärsytti niin paljo et se valitti sinne ja saatiin sitte toi silmänympärysvoide, meikkilaukku ja meikkivoide jota en oo käyttäny koska pari astetta liian tumma. Nice!

 Kasvonaamio jonka sain myös vasta ja aattelin käyttää joskus tällä viikolla. Mun täti näitä siis antelee mulle aina, ite en oo tilannu mitään kun saan jokapaikasta ilmaseks ku joku ei tartte ja sitte lahjaksi. :-D

Puhdistusemulsiot ja meikinpoistoaineet

 Oriflamelta vähä naamanpuhdistusaineita. En oo ehtiny kunnolla käyttää kun mulla on niin hirveesti näitä! Nää ei siis poista silmämeikkiä vaan ennemmin meikkivoiteen ja puuterin. Ja muutenkin puhdistaa ihoa, voi käyttää päivittäin vaikkei käyttäis meikkiä.

 Äiskä oli bongannu nää jostain alesta ja anto mulle. Silmämeikinpoistoainetta mut ei kyllä toiminu mulla! Koska kajaali ei lähe tämmösellä voidemaisella mömmöllä, ite käytän nestemäistä. Joten nää on ollu käyttämättä koska ei vaan meikki lähe näillä. Ehkä jos käyttäsin vähemmän meikkiä, esim pelkkää ripsaria. :D Siihen nää on varmaan tarkotettukin.

Orifamen ja Lumenen silmämeikinpoistonesteet. Kumpikin on hyviä, tuo toinen on vaan jo ihan loppu. :-D Ja toisenki oon saanu käytettyä puolilleen. Toi Oriflamen neste on vaan jotenki "rasvasemman" tuntusta, Lumenen neste on sen takia parempi.

 Tämän ostin Halppiksesta joskus ja tätä voi käyttää puhdistusaineena, kuorintana ja naamiona. Tosi hyvä ja kyllä epäpuhtaudet lähtee tehokkaasti! Suosittelen.

 Tämän sain myös ihan vasta ja oon käyttäny vasta yhesti mutta luulen että tääkin on ihan hyvä. 

Shampoot ja hoitoaineet:

 Tresemmeä oon saanu haalittua. Toi keskimmäinen eli hoitoaine on ihan loppu, kun taas noi reunimmaiset eli shampoot on kumpikin lähes täysiä. Itseasiassa oikeanpuolimmainen on ihan täysi ja vasemmanpuolimmaisessakin on vähintään puolet.

 Tätä halusin kokeilla itelleni mut en ollukaan tyytyväinen. Ihan liian löysää/vesimäistä, ja mun pitää ainaki laittaa tätä paljon että saan kaikki hiukset hoitoaineeseen.

 Avonin hiusnaamio. Sain myös ihan vasta tädiltä enkä oo päässy kokeileen joten sitä odotellessa. Kai tää ihan hyvä on!

 Nämä oon saanu jostain hotellista. :D Otettiin äitin kans nää mukaan ja nää on niin pieniä että käytän matkoilla mukana. On muuten ihmeen hyvät!!

 Tätä käytin punasille hiuksille ja tää lojuu mulla vieläkin. Tässä on jotain vähän alle puolet ja voisin tyrkyttää jolleki punapäälle. Ostin tän kampaamosta yli vuosi sitten.

 Sama tälle! Shokkiväri tai joku semmonen kampaamosta. Oon käyttäny tätä vaan yhesti joten purkki on melkeen täys. 

 Tässä se kuuluisa hopeashampoo josta multa on niin paljon kyselty. Loreal on merkki ja kampaamoista saa :) Maksoin tästä sillon puoli vuotta sitten 15,10 mut on kai kallistunu mun tietääkseni? Mut hyvä tää ainakin on.

 Ihanaiset uutukaiset Tigin Bed Headit. Suosittelen kaikille! Kampaamoista saa.

 Tää shampoo on lojunu mulla varmaan seiskaluokalta asti. Käytin tätä sillon kunnes värjäsin kasin alussa mustaksi enkä sen takia enää käyttäny, koska tää on vaaleille hiuksille ja lisää hiuksiin kullan sävyjä. Joten en käytä tätä vieläkään koska mähän nimenomaan haluan pois siitä kullan/keltasen sävystä.. Mutta joskus kun mun tukka menee vahingossa pilalle kun unohan hopeashampoon liian kauaksi aikaa hiuksiin (siinä on suositeltu vaikutusaika jotain 10 min mutta mun hiuksille riittää alle 5 minuuttia tai menee vihreiksi ym.) niin käytän tätä sitten niin tuleepahan luonnollisen näköset vaaleet hiukset eikä semmoset vihreet. :-D

 Oriflamelta tilatut hiuksien kasvua edistävät shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitoaine. Musta tuntuu että on auttanu kasvattamaan tukkaa. :-D

Myös Oriflamelta tilattuja nämä. Talvishampoo ja hoitoaine joten nää säästyy nyt ens talveksi. :-D Mun mielestä toiminu hyvin.

 Shokkivärit jotka siis toimii samalla hoitoaineina. Deviantista oon nämä kaikki ostanu ja niinku näkyy niin osa on aika tyhjiä. :-D Oikealta vasemmalle: Oranssi, punainen, tummanpinkki tms, pinkki, sininen ja hopea. Nämä on hyviä!

Tässä on vielä viimesenä suihkugeelit.

Onhan nuita kertyny aika paljo. Jannellaki on mun yks shampoo ja hoitoaine ja vielä semmonen suihkugeeli. Pitää olla sielläki  ku ollaan välillä myös siellä yötä ja jos pitää käydä suihkussa :----D

Tähän loppuun tältä päivältä otettu kuva. Ei oo sitte silmämeikkiä tässä jos joku ihmettelee että näytän kummalliselta. :--------------D

13 kommenttia:

  1. sullapa on jos jonkinlaista tuubia ja purnukkaa (: mutta eikai nuita kannata nyt yhtäaikaa naamaan tukkia, meinaan siis sitä että käytäkkö kaikkia saman aikasesti?

    itellä on vaan 3 naamaan liittyvää "hoito" tuotetta ja ne riittää vallan mainiosti :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Joo oon saanu noita niin paljon tädiltä ja kaikkee :D Ja en nyt oikeen ymmärtäny et mitä meinasit tolla "samaan aikaan tukkimisella", mutta laitan kuitenkin illalla aina jotain rasvaa noista naamarasvoista ja sitten seuraavana iltana saatan laittaa samaa tai sitten laitan jotain toista. Tykkään vaihtelusta. :-D Mut nyt varmaankin pyrin käyttämään ton Lumenen kasvovoiteen pois.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Luin tuota mun tekstiä ja tajusin sun pointin koska tuosta yhdestä tekstipätkästä saa semmosen käsityksen että laitan nuita kaikkia joka ilta :----D Joo siis en laita! Ja korjaan ton virheen tuolta nytten :''DDD

    VastaaPoista
  4. hei mitä noi directionssin purkit maksaa kappaleelta? oon ajatellu noit pikku mielessäni mut en oo päässy ees millekkää sivulle mis niit myytäis.

    VastaaPoista
  5. Täällä ois innokas nuille punasille tuotteille, haha ! : D

    VastaaPoista
  6. Saara: Ne maksaa 7 € ainaki deviantissa :) deviantilla on myös nettisivut! olikohan ihan vaan www.deviant.com tai jotain :D

    Jonna: Aattelinki että voitais vaikka vaihtaa ku sullaki jäi vielä niitä jotain tuotteita mitä haluaisin! :)

    VastaaPoista
  7. Oispa mullakin noin paljon kaikkea nii ois valinnan varaa. Mulla kaikki on aina lopussa! Shampoota kyllä on on mielin ja määrin, kun oon kans ostanut noita tresemmen jättishampoita ja sitten puol litraa hopea shampoota :DD

    VastaaPoista
  8. Joo tiiäkkö mä aattelin ihan samaa, että vois vaihtaa ! : D Passaako heti tulevalla viikolla ? : D

    VastaaPoista
  9. Meeri: Mulla taas ei tuu olemaan lopussa mikään pitkään aikaan ku oon jotenki hienosti saanu aina haalittua noita :---D

    Jonna: Jooo mulle passaa, voin ottaa vaikka kouluun mukaan :)) ! Ollaampas yhteyksissä :))

    VastaaPoista
  10. heei kiitti tost nettisivust, se vaa oli .fi eikä .com :D

    aaah ja se toppi on niiiin ihana ! :3 pitäis kysyy mutsilt haluisko se ostaa sen mulle... x3

    VastaaPoista
  11. Saara: Heti aloin muisteleen niitä aikoja ku äiskä osti vaatteet.... </3 siitä on niiiiin kauan. Mut silti saan kyllä tosi paljo rahallista tukee äitiltä nyt ku asun omassa kämpässä :)

    Ja eipäs mitään! 8) Aattelinki et kuitenki meni se com-kohta väärin :D

    VastaaPoista
  12. Missä kampaamoissa tuota hopea shampoota myydään?

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Ite ostin tuota shampoota Ylivieskan Kärkkäisen Hairlekiinista :))

    VastaaPoista