Sivut

11.4.2012

Lempparileffat

Ajattelin nytten toteuttaa tän leffapostauksen. Laitan tähän yksinkertasesti sellasia leffoja joista oon ite tykänny eniten.

Titanic






Ei oo varmaan varmaan vaikee arvata että Titanic kuuluu mun lempielokuviin. Tää on varmasti jokaisen naisen suosikkileffojen listalla. :-D En tiiä kannattaako mun ees ruveta mitään perusteluja kirjottelemaan minkä takia just tää leffa on hyvä. Musta tuntuu että kaikki kyllä tietää jotka tän on nähny, eli varmaan 99 % teistä lukijoista! Muutenkaan en oikeen osaa perustella minkä takia jokin leffa on hyvä. Mutta Titanic on vaan IHANA♥

2012





2012 tuli TV5-kanavalta pääsiäislauantaina. Laitoin omaan digiboxiin nauhalle että saan sitte kattoo ku tullaan Lehtimäeltä. Ylitti kaikki odotukset, en ois ikinä uskonu tän olevan näin sairaan hyvä. Tässä oli jännitystä ja vähäsen myös draamaa. En kauhuksi tätä luokittelis, mutta silti oli paljo sellasia kohtia jotka nimenomaan kauhistutti. Ja propsit upeista tehosteista, on saatu "pikkusen" palkata niitä jotka tietokoneella muokkaan, miksi niitä nyt sanotaan? Mut suosittelen kattomaan tän!

Inception





Inceptionin  näin ensimmäistä kertaa Helsingin Tennispalatsissa Plaza 1:ssä ja moni varmaan tietää ettei se Tennispalatsin ykkössali oo mikään pieni. Joten oli aika vaikuttavaa, mulla oli niin hyvä paikkaki! Tarina tässä oli mieleenpainuva ja omaperänen. Leffa loppuu kyllä vittumaiseen kohtaan, mut se antaakin sitte vähä tulkinnan varaa. Tää pitää melkeen kattoo useamman kerran, ensimmäisellä katsomiskerralla ei huomaa kaikkea. :-D Ainakaan mun aivoilla.

Notebook







Aivan ihana itkuleffa! En yleensä ikinä tykkää leffoista joissa on suhdekiemuroita ja lällyä rakkautta, mutta tää on semmonen josta tykkäsin ihan hirveesti. Ehkä sen takia että tässä oli kans omaperäisempi tarina. Päähenkilöt näkyy tässä nuorina, sitten vanhempina ja myös ihan vanhuksina, joten tässä näkyy myös aijan kulu jostain 50- tai 60-luvulta tähän päivään. Suosittelen kattoon tän, tää on sellanen erilainen itkuleffa eikä mikään ihan perinteinen :) Ainakin mun mielestä! Ja tässä oli aika surullinen loppu.

Remember me





Remember me oli kans hyvä leffa. Loppu oli surullinen myös tässä. Tajusin tässä että tykkään yleensä rakkausleffoista joissa on surullinen loppu, esim. jos se toinen kuolee. Tästä en oikeen osaa muuta sanoo kun että hyvä oli. Ja oli hyvä idea tän leffan lopussa se 11.9.2001. Jos joku ei muista niin ne WTC-tornit kaatu sillon New Yorkissa!

Saksikäsi Edward





Tämän leffan näin ensimmäistä kertaa joskus pienenä. Tai pienenä ja pienenä, ehkä 10-11 vuotiaana. :-D Tykkäsin tästä ihan hirveesti. Tykkään muutenkin 80- ja 90-luvun leffoista, haluaisin nähä niitä enemmän. Ja niinku nuo muutkin niin tääkin on sellanen omaperäinen leffa, kuka vaan ei osais kirjottaa tällasta leffaa. Varmaan moni teistä on nähny! Ja Johnny Depp on niin upee tässä.

Klik




Tässäkin leffassa oli tosi hyvä juoni! Sen verran voin kertoa että päähenkilö saa semmoselta ukkelilta kaukosäätimen jolla se voi kelata ja mennä taaksepäin sen elämässä. Ja pysäyttää ja niin edelleen. Tosi kattomisen arvonen leffa ja voisin sanoa että tässä oli myös jonkinlainen opetus. :-D Ehkä kaikissa leffoissa on mutta tässä se jotenkin tuli mun mielestä selvemmin esille.

Siinäpäs ne. Tv-sarjoista ois tulossa samanlaista postausta jossain vaiheessa (:

11 kommenttia:

  1. Voiiii, tykätää samoist leffoista :---) ooks kattonu 500 days of summer? aivan ihana<3

    VastaaPoista
  2. oo ton perusteel voisin haluu nähä ton Klikin :D ja luin tost "Saksikäsi Edward" ni eka "Seksikäs Edward" XD
    samoin ton Notebookin voisin haluu nähä ! :) mä rakastan rakkaus-hömppä-leffoi:3
    oon nähny noist kai vaa ja ainoostaa titanicin xd

    VastaaPoista
  3. Titanic, mailman tylsin ja pitkä veteisin leffa! Nukahdin varmaan 15 min välein ja loppu vaiheessa olin valmis ampumaan itseni ettei tarvi kattoa... tässä taas nähdään että kaikki ei tykkää kaikesta :D

    VastaaPoista
  4. Notebook on niiiiiiiiiiiiin ihana<3 Klick on hauska mutta siinä kyllä lopussa itketti :DD Remember me itketti myös.
    Pitäs joskus kattoo toi saksikäsi :)

    VastaaPoista
  5. iita: En oo tuota kattonu mut pitää laittaa muistiin ;) Aika usein naisilla leffamaku on just tällanen!

    Saara: Voi kuule täälä toinen pervo joka kans lukee AINA sen saksikäden seksikkääksi :DD

    Ernupulu: Oho johan nyt! Oot varmaa eka NAINEN jonka tiedän ettei Titanicista tykkää :D mut mistä leffoista sää sitte yleensä tykkäilet? Vaikuttaa vähä siltä ettet ainakaan niistä mitä yleensä naiset kattoo eli hömppäleffoja :D

    Anonyymi: Mä taas en itke ikinä leffoissa! Titanic on itkettäny ja varmaa Notebookissaki silmät pikkuisen kostu mutta en oo varsinaisesti oikeen itkeny hirviästi. Saattaa olla seki syy että itken vaan sillon ku kahton leffan yksin, muiden seurassa en :-D

    VastaaPoista
  6. Katon vähän kaikkia genrejä :D draamaa, kauhua, trilleriä, komediaa... mutta erittäin ERITTÄIN harvoin romanttisia draamoja/komedioita... jotenkin ei vaan uppoa... eikä varsinkaan Twilight, sydämmeni vuotaa vieläkin verta vaikka siittä on vuosi kun sen katoin... :D

    VastaaPoista
  7. titanic ♥ kiitti muuten vinkistä, nimittäin nyt pitää nähdä toi notebook (:

    VastaaPoista
  8. Ernupulu: Mulleki kelpaa trillerit ja semmoset jännitysleffat. Ja yleensäkin pitää olla hyvä aihe että tykkään noista hömppärakkausleffoista, esimerkiks joku ps. rakastan sinua oli ihan perseestä enkä jaksanu kattoo ees loppuun. Samoin Love and ohter drugs. Ja mä ihan tykkäilen noista Twilight-leffoista :----D Ei ne kirjoja voita mut joku niissä on että tykkään! Varmaan se "kielletty rakkaus" tai jotain sinnepäin. tollaset teemat on parhaita ikinä noissa rakkausjutuissa, niinku titanicissaki ne tyypit ei sais olla yhessä koska ne on eri yhteiskuntaluokista :D

    Anonyymi: Oleppas hyvä, suosittelen kyllä sitä! :) Yks parhaista leffoista mitä oon nähny.

    VastaaPoista
  9. Ps. rakastan sua oli helvetin hyvä kirjana! leffaa en edes viitsinyt katsoa kun äiti haukku sen pystyyn :D
    Twiligtin kirjojakin yritin lukea mutta sillonkin sydämmeni ja silmäni itki verta.. Mutta kaikki ei vaan tykkää kaikesta, ei sille mitään mahda.
    Tuli tässä muuten mieleen onko sulla lempinäytteliää/näytteliöitä? :)

    VastaaPoista
  10. sain katottua tuon notebookin. Siinäpä vasta oli kaunis ja ihana tarina <3 (:

    VastaaPoista
  11. Ernupulu: Mä just tykkäsin Twilight-kirjoista :-D Ainakin sillon 14-vuotiaana...! Ja en tiennykää et tuosta ps. rakastan sinua on myös kirja. Vois vaikka lukee!

    Ja ei mulla oikeestaan erikoisia lempparinäyttelijöitä, aikalailla perus Leonardo DiCaprio ja Johnny Depp ja näitä :---D Adam Sandler on myös hyvä ja Jason Statham. Ja Jackie Chan!! >:D Suomalaisista tykkään Mikko Leppilammesta ja Pamela Tolasta ja tietenki Jasper Pääkkönen. Aika tunnettuja nämä kaikki mut hyvät näyttelijät yleensä onki tunnettuja.

    VastaaPoista