Sivut

27.4.2012

Ihan ensimmäiseksi, inhoan Bloggerin uudistumista. Nyt oon koulun koneella ja sain haasteen. :) Kivaa päästä tekemään. Tässä säännöt mut koska ne on englanniksi en ymmärrä kaikkea. Kuin huono enkuntaito voi olla? Ärsyttää. Mutta pääasia se et kysymyksiin osaan vastata :-----) Ja tämän haasteen sain Meriltä. Ja sittenkin ymmärsin mitä tuossa englanniksi lukee kun luin uudestaan ajatuksen kans. Jes oon hyvä!


Rules:
-Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog.
-Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
-Create 11 new questions for the people you tag to answer.
-Do not tag back to the person who has already tagged you.


1. Kirja, jonka voisit lukea aina vaan uudelleen kyllästymättä ?
- Varmasti Harry Potterit KAIKKI. Ja Feeniksin Kilta no oma suosikki, myös Kuoleman Varjelukset. Tykkäsin myös Liekehtivästä Pikarista paljon. Mutta voisin lukea koko kirjasarjan ja ehkä se kesällä tulee taas luettua.

2. Ootko koskaan itkeny jonkun biisin takia ? Minkä ?
- Oon varmasti. 11-12 vuotiaana kun kuuntelin Celine Dionin "My heart will go on" -biisiä ja mietin mummun ja papan kuollutta kissaa. :( Mulla on ollu myös Jannea ennen kaks poikaystävää ja erojen jälkeen kuuntelin kaikenmailman rakkausbiisejä ja itketti. Mut nyt en oo kyllä piiiiitkiin aikoihin itkeny minkään biisin takia.

3. Heräätkö mielummin aikasin kouluun/duuniin ja pääset aikasin vai nukut pidempään ja pääset myöhemmin ?
- Tällä hetkellä nukun pidempään mieluummin. :-D Mutta ens vuonna ehkä vaihdan toisinpäin, et herään aikasin ja pääsen koulusta jo viimeistään 12:30.

4. Oliko sun vanhemmilla sulle jotain kutsumanimeä ennen kun sut kastettiin/annettiin nimi ?
- Ei mitään hajua. Ehkä olin vaan "vauva". Mut Olivia oli kuitenkin ehdoton ykkösnimi jonka äiti päätti :) Iskällä ei kuulemma oikeen ollut nimiehdotuksia.

5. Yksi vaatekappale, jonka haluaisit tällä hetkellä kaikista eniten ?
- H&M:n kultaiset farkut joista oon täälläkin pälpättäny. Pakko saada♥

6. Nimeä kolme elämäs parasta hetkeä.
- Konfirmaatio ainakin. Ja se kun tanssittiin ekaa kertaa hitaita Jannen kans ja se pussas mua MYÖSKIN ekaa kertaa siinä sitten. :---D Aaaww lällyä. Ja kolmatta pitää miettiä....? En oikeen tiiä mitään parasta hetkeä, mutta mieluisia tapahtumia lapsuudesta on mm. se kun kaverin kanssa vietiin jääpalasia autotielle niin ettei autot päässy yli kunnolla >:D Syksyllä tehtiin sama omenilla. Ja juostiin tietenki piiloon aina ku auto tuli!

7. Mitä odotat eniten tulevaisuudelta ?
- Öhm. Itseasiassa mul ei oo ees mitään odotuksia. Kunhan on hauskaa! Tai no joo, odotan et muutan omakotitaloon jonnekin korpeen ja hommaan hirveen elukkalauman sinne.

8. Onko sulla jotain noloja tapoja/juttuja mitä teet kun oot yksin kotona ?
- No varmasti on mut en yhtään kyllä muista nytten :------D

9. Mitä tekisit, jos netti vietäs sulta pois ? Big deal ? Pikkujuttu ?
- Kuolema........ x____x

10. Mitä et mistään hinnasta pukis päälles ?
- Voisin pukee mitä vaan XD Jos joku sanois et onko pokkaa minne vaikka kauppaan joku ihan hirvee vaate päällä niin varmaan menisin. Kunhan sitä vaatetta on, alasti en menis. :-D

11. Lempiväri, mutta mitä ei vaatekaapistasi kuitenkaan löydy ?
- Semmonen ihana kirkas limenvihreä! Olis kivaisaa omistaa jotain sen väristä. Ja myös kirkkaan turkoosia enemmän.

Jajaja, en ehdi alkaa tekemään kysymyksiä kun alkaa kohta tunti, mut tässä oli nyt ainakin tää :) Saimpahan jotain postausta aikaan kun nyt tää postaileminen vähä jääny kun on ollu niin kiire koko ajan + kone on hidas kotona. Toivottavasti alkais toimiin. Ja repesin äsken ku huomasin et olin eilen postannu jotain "fdmdh" ja se oli vahinko :-D Jotain taas töskäilly...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti