Sivut

29.4.2012

Viime viikonloppu

 Aattelin laittaa tähän vähä viime viikonlopusta kuvia ku sain vihdoin ne. En laittanu läheskään kaikkia ku ne ei oikeen ollu julkasukelposia. Näistäki muutama oli vähä että kehtaanko laittaa vai en :---D Mut tytsyjen kans oli kivaisaa, joskus uusiks!









Huomenna pitää muistaa ottaa kamera illaksi ku mennään tietenki juhlistaan vappua kaverin kans. Tyttöjen kans on niin hauska juhlia. :-------D

Ja muuten yks juttu tuosta mun kyselystä tuolla oikealla reunalla, en tiiä mikä on mut se on nyt jotenki paskonu ku siinä oli jo 50 vastausta nii huomasin tässä joku päivä että vastauksia oliki yhtäkkiä 20 ? Onko se nyt menny poistaan ne vastaukset sen jälkeen ku tää Blogger uudistu? :D Että vastatkaa vaan uudestaan siihen kyselyyn vaikka olisitteki jo vastannu. Ärsyttää tämmönen! Tekis mieli tehä kokonaan uus melkeen.

Ja tilattiin muuten perjantaina ne hiustenpidennykset äiskän kans :-----) Kiitti äiti!♥ Toivottavasti tulevat ens viikolla.

3 kommenttia:

  1. harmittaa etten päässykkään sun kanssa bailaan! mutta ens kerralla sitten eikö niin tytsy? ;)
    Ja toi sun mekko on tosi kiva! pitäs ite hommata jotain bile vaatteita kun ei mulla sinäänsä oikeen oo :D

    VastaaPoista
  2. duckface :DD mikä on toi punanen joka pursuaa sun rintsikoista tuossa kolmannessa kuvassa? D-:

    VastaaPoista
  3. Ernupulu: Kiitos, mulla noita bilehepeneitä riittää :D Ja pittää kyllä sitte joku toinen kerta, kerro taas ku oot tulossa ykaa bailaan ;D

    Anonyymi: Joo pitää sitä vähä pissistellä välillä XD Aina muutama duckface-kuva joukkoon. Ja se on kännykkä, pidin sitä tisseissä niinku täällä on teineillä tapana niin pysyy mukana koko ajan :D Ku ei kato ollu taskuja ku sukkahousut. Mut en kyllä yleensä pidä tuota puhelinta tisseissä koskaan.

    VastaaPoista