Sivut

28.3.2012

86

Oon saanu näemmä yön aikana kaks uutta lukijaa! Tervetulloo vaan :))

Mulla on hirveesti koulujuttuja taas ja meen perjantaina hygieniapassikoulutukseen ja siihenkin pitäis keritä vielä vähän lukea etukäteen. Osallistun siis siihen koko koulutukseen enkä pelkästään testiin, mut kannattaa silti kuulemma käydä vähä aineistoa läpi ennen kun on sitte se koulutus.

Mulla on myös semmosta uutista että lähtään porukoiden kans toukokuun puolivälissä RANSKAAN! Uuh jeah Disneylandiin ja mun lapsuuden haaveet toteutuu♥ Oon muutenki niin lapsellinen ja rakastan Disney-leffoja edelleen, varisinki niitä eläinleffoja. Ja pääsen myös näkemään Eiffel-tornin uudestaan :) Ainakin toivottavasti ! Kun Disneylandiin me nyt aiotaan perehtyä loman aikana, se on niin järjettömän iso paikka et menee monta päivää et sen pääsee kokonaan käytyä läpi. Ootan himona! Ja kivaa ku pääsee lentokoneeseen, tykkään hirveesti lentokonematkustuksesta :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nuo viivan yläpuolella olevat kirjotin eilen. Piti lisätä nää kuvatkin mut en ehtiny joten tulin nytte lisäämään.

 Ihana kevät jo Ylivieskassa!

 Raeruohot tiistailta :-D

 Potut on pyllystä. Hirveen kauan piti noitaki keittää et tuli hyviä ja siltiki toi iso jäi ehkä pikkusen raakaksi keskeltä. Ja söin nuo voin kans ku ei ollu värkkejä et oisin voinu tehä kastiketta. Kyllähän potut voin kans on hyviä!


Tää viimenen kuva onki sit ainoo tältä päivältä. Aika paljo noi raeruohot ehtii vuorokaudessa kasvaa. Miltähän toi huomenna näyttää. :-D

Mulla on tänäiltana meno Sami Hedbergin keikalle joka on Akustiikassa :) Varmaa aika täynnä tulee olamaan sali! Enhän mä ostanukaan nää liput ku 2 kk ennen tätä keikkaa et saan paikat. Sillonki oli jo menny paljo hyviä paikkoja etupenkeiltä! Joten varmaan loppuunmyyty on ja sali ihan täynnä! Mut mitä enemmän porukkaa sitä hauskempaa. :-------D

8 kommenttia:

  1. Sami on melko hyvä livenä :D näin sen viime vuonna :) voin melkeen luvata ettet oo maksanu turhasta! :D

    VastaaPoista
  2. ja tulikin tosta ykan kuvasta mieleen että pitäs sinnekkin taas eksyä tässä :D on se vaan loppujen lopuksi melko mukava paikka!

    VastaaPoista
  3. Ansku: Joo mäki uskon et se Sami on hyvä :D Ja oonhan mää nähny pätkiä siitä sen kokovartalomies DVD:stä ku Youtubeen niitä laitettu, ja ainaki humalassa ne naurattaa vielä kovemmin. Oishan se kiva mennä sinne pikku hiprakassa mut ei taida onnistuu :D Mut missä sä sitte asut jos et täälä? Ja oot kyllä oikeessa et kyllä täälä asua kelpaa! Välillä menee vaan hermot tähän ylivieskan kansaan..

    VastaaPoista
  4. vähä kiva toi ranskanreissu :o

    VastaaPoista
  5. Ansku: aaivan :DD

    iita: joo! kyllä kelpaa :))

    VastaaPoista
  6. kerro sitte siitä millanen se samin keikka oli ?:D
    ja uu siistii (ja eppää:c xd) ku meette ranskaan !
    ota sitte paaljopaaljo kuvia, ja laita tänne ! (tosin toukokuun puoleenväliin on vielä aikaa mutta sitä odotellessa.. :D)

    VastaaPoista
  7. Saara: Joo oli ihan huippu keikka! :) ja kyllä tääläki ootetaan ihan himona tota ranskaa >:D ihana nähä niitä disneyhahmoja tai siis niitä ukkeleita niissä puvuissa♥

    VastaaPoista