Sivut

16.3.2012

Uus tukka

Värjäsin keskiviikkona tän tukan ja aattelin ny pistää pari kuvaa tänne näytiks:


 Päivänvalossa nää on mun mielestä tosi kivan väriset. Tuli kivan valkeet! Alta on vähäsen keltasemmat, yläkuvasta näkyy.

Vessan lampuissa väri näyttää tältä. Mun pitäs joskus ottaa kuva jossain loisteputkivaloissa, koska niissä tukka näyttää aika hirveeltä. Nää on vieläki joistain kohdista keltasemmat ja muutenki loisteputket aina vihertää mun hiuksia??? Mut toisaalta loisteputkivalot "pilaa" aina kaikkien hiustenvärin, ellei sitte oo musta tukka. Vaaleet hiukset näyttää aina vähän vihertäviltä ja keltasilta ja luonnonvalossa sitten paljon paremmalta ja oikeesti semmoselta ku niiden pitääki. Joten ihanaa kulkee kouluissa kun siellä on ne kökkölamput. 

Otin muuten tässä vielä eri asetuksilla kuvia tästä tukasta:



Kaikki samanlaisia tylsiä naamakuvia mut tässä oliki tarkotus nyt tätä tukkaa esitellä :D Käytin ainakin loisteputki- ja hehkulamppuasetuksia ja jotain muutakin varmaan. Ylimmässä vähäsen voitte havaita hienoista viherrystä mut aika vähän, viimesessä on jo ihan keltaset hiukset. Pitäs saada tänne otettua ihan kunnon loisteputkivaloissa otettua joku kuva niin näkisitte teki miten "ihanat" nää on sillon. Musta tuntuu et muutenki mun tukka alkaa helposti vihertää, seiskaluokalla ku olin nii meijän suihkuvedessä oli varmaan jotain kuparia koska mun hiustenlatvat alko vihertään aika ihanasti. Tai niin kampaaja sano että kuparivettä voi olla jos on vanhat putket ja meillä tottavie oli sillon (viime kesänä uusittiin) nii piti sitte leikata pois paljo hiuksista :D Mut nää hiukset vihertää lähinnä sillon ku käytän jotain keltasuudenpoistojuttua, mut luonnonvalossa nää on aika hyvännäköset eikä ollenkaan keltaset/vihreet. Ainakaan nyt ku värjäsin! Tulipa taas kiva maratooni vihreistä hiuksista. Mut tossa ylimmässä kuvassa ei ainakaan näytä pahalta, toisinku vaikka niissä koulun valoissa.

Mut tässä uusi takki:
Rakastuin heti ku sain tän päälle! Tää on mun äidin siskon vanha takki ja se käytti tätä kai joskus mun ikäsenä. Näyttää ehkä vähän hassulta tässä ja tää onkin mulle vähän iso mut ei haittaa, tää on ihana silti :D Ei tosin sovi noiden farkkujen kanssa kun noi on ne hopeiset, niin vaihoin sitte takkia. Piti nyt vaan esitellä tätä uutta takkia vähä täällä blogissakin! Ja tässäki on kivan värinen tukka.

 Ja roimasti huulipunaaki käytin tänään mut jouduin ottamaan pois kun oli häämessujen harjotukset nii otin ne pois etten sotkis sitä pukua enempää, koska sain sotkettua sitä jo vähän kun laitettiin puku päälle. Ne on oikeesti aika vaikee laittaa, ne on samanlaisia ku wanhojentanssimekot, alusvanteet ja kaikki. Siks noissa muissa kuvissa ei oo huulipunaa. Käytin myös laseja pitkästä aikaa ihmisten ilmoilla. Huomenna kuitenki piilarit käyttöön taas kun on ne messut, jänskättää! Mut loppuilta kuluu ainakin näiden parissa:


Tää oli nyt tämmönen kiva naamapostaus mut ainaki sain varmaa nyt selväks teille et millaset nää hiukset on missäkin valossa. Toivottavasti nää olis hyvänväriset niillä huomisilla häämessuilla!

8 kommenttia:

  1. upeet hiukset, hyvin on platinablondeiks/valkosiks (<-ainaki) tullu (: ja sopii hyvin sulle toi huulipuna (: ja sul on nois eikois kuvis toi ihana toppi :D

    VastaaPoista
  2. Saara: Kiitos! Mäki oon aivan rakastunu punaseen huulipunaan♥♥ Ja mustaki nää hiukset on nyt tosi hyvät, varsinkin luonnonvalossa :)

    VastaaPoista
  3. noi sun hopeiset housut on kivat :D pari kertaa kun oon oulun keskustassa käynyt niin niitä oon katellu jos itekkin ostas... mutta ei ne ehkä ole ihan mun tyyliin sopivat :D petollista asua oulussa...

    VastaaPoista
  4. Aika hyvältähän tuo tukka näyttää, varsinkin luonnon valossa :)

    VastaaPoista
  5. Ansku: Niitä on kyllä ihmiset kehunu kovasti, kiitos! :) En ees haluu kuvitella mitä mun rahoille kävis jos ite asuisin Oulussa....

    Meeri: Kiitti, munki mielestä luonnonvalo paras valo :)

    VastaaPoista
  6. eikä ihan upee tukka ! alkaa iteki kaipaan tollasta värii että sais siihen sen hattaravaaleenpunasen päälle... ja sopii todella hyvin ton ppunasen huulipunan ja lasien kaa :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat hiukset! Voitko tehdä sellasen postauksen, missä kerrot tarkemmin tosta värjäysprosessista, kauan meni aikaa saada noin ihanat hiukset ja mitä värejä käytit jne?
    niin ja missä kunnossa hiuksesi on nyt ?:)

    VastaaPoista
  8. meri: Kiitti! Voi mäki oon aatellu et jossai vaiheessa pistä semmosen ihanan vaaleenpunasen tähän, just semmonen hattara :DD

    Anonyymi: Kiitti! Ja joo voisin kyllä todellakin tehä tommosen postauksen, olis kiva tehä :)) !

    VastaaPoista