Sivut

16.3.2012

Huulikoru

Kiitti kaikista neuvoista mitä ootte antanu tähän huulikoruun liittyen :) Onneks jotku tietää paremmin kun minä! Olis tosiaan varmaan kannattanu jättää se koru, vaikka tää huuli alko paraneen heti kovaa vauhtia kun otin sen pois. Turvotus on laskenu kovasti eikä huuli oo enään kipeä. Voiskohan johtua siitä että kun se koru oli paikallaan niin hipelöin koko ajan sitä kielellä tai hampailla? Se on paha tapa mulla näiden läväreiden kans...

No mutta toivottavasti lähtee loputkin turvotukset tässä :) Ja joskus sitte pitää yrittää uudestaan ja muistaa parempi suuhygienia niinku tän kielikorunkin kanssa oli. Eikä juoda alkoholia.. Ja ehkä kannattais ostaa myös jotain muuta materiaalia oleva koru koska toi mun tappi on kirurgin terästä (ainakin näin muistaisin!) ja se ei sovi ensilävistykseen, vaikka käytin sitä samaa tappia tässä vanhemmassakin huulikorussa joka mulla on ollu kaks vuotta eikä oo koskaan tulehtunu tai mitään muutakaan.

2 kommenttia:

  1. kiitos kommasta taas. piristää aina (:
    ja kai mä oon joskus kesäl sitte menos puhuu jonnekki, ku no siis mä täytän vast toukokuus 13, ja mä en päässy lasten jonnekki ihme psykiatrille tms xd (oon joo tosi hyvä nois sanois), ja nuorisopsykiatri on 'K-13' ni sitte ne ei kummassakaa (lapsipsykologi eikä nuorisopsygoloki) suostu ottaa muo, koska täytän koht 13. et joskus kesäl... jos tajusit koska noi mun selitykset on taas jotain iha omaa luokkaansa.

    VastaaPoista
  2. joo siis syksyllä oon menossa seiskalle. mä taas oon sulle kade, ite ku haluisin vanhempi olla. xd.
    njaa enkä mä ittestäni vaikuta mtnkää vanhemmalta ku oon.. mut emt.

    VastaaPoista