Sivut

8.10.2011

Hiustenvärjäyssessio taasen

Mun tukka oli niin hyvässä kunnossa että päätin lähtä ostamaan värinpoistoo vähän lisää kun on niin tylsää muutenki. On vieläkin hirvee yskä ja räkää tulee.. :// Ei tehny hyvää pyöräily mut äitillä oli taas joku ongelma eikä se antanu Oskun lähtä ostamaan sitä hiusväriä mun puolesta. Että piti sitte saatana ite mennä ja äitihän mulle rupes huutaanki sitte ku tulin takasi kotii. :---D Helvetti vieköön oon täällä neljän seinän sisällä ollu jo monta päivää ja aikaa on hiuksia värjätä niin minähän myös värjään. Ja ai että oli ihana päästä raikkaaseen ilmaan vähäksi aikaa. Ja oli niin nätti ilmaki. Ja kun nää hiukset jäi niin hyvään kuntoon niin päätin nyt sitten tätä oranssiutta vähän saada pois :D

Ostin tämmöstä L1+ värinpoistoa. L1++ -värinpoistot oli loppu ja ne ois ollu tehokkaampia mut tästä on hyviä kokemuksia niin otin sitte tän. Tässä vähän ennen- ja jälkeen- kuvaa:



Kyllähän aika huomattava ero tuli. :---D Oranssiutta lähti pois (oranssiutta??) ja nyt nää on tämmöset hienot toffeen väriset. Se vähän riippuu missä valossa kattoo. Kylppärissä oli paljo oranssimman näköset vielä ja vessassa sitte enemmän tommoset toffeet. Kyllä nää latvat nytten vähäsen kuivahti joten pitää nyt sitten ruveta kunnolla hopeashampoolla pesemään ja sillein niin sais mahollisimman paljo keltasuutta pois rasittamatta hiusta. Ja käyttää sitä uutta hiusnaamiota ! Muuten nää hiukset on tosi pehmeet ku vertaa siihen että oon tämän viikon aikana käyttäny kahta värinpoistoa.

4 kommenttia:

  1. Yllärrävän hyvin ja tasaisesti lähti toi punanen :D

    VastaaPoista
  2. aika hyvin lähti (: aijotko pistää vielä kolmannenki värinpoiston.

    niin ja sen hopeashampoon kannattaa antaa vaikuttaa ainakin 10min. kirkastuu taatuusti :)

    VastaaPoista
  3. Tosi nopeesti oot saanut ton värin pois. :) Yleensä sitä sanotaan, että punasesta on vaikeeta vaalentaa, muttei selvästikään loppujen lopuksi mitenkään himo vaikeeta.

    VastaaPoista
  4. Meeri: Jep, oon tosi positiivisesti yllättyny !

    Anonyymi: Jep, lähti tosi hyvin :)) En aijo nyt laittaa varmaan värinpoistoa, jonkin laista tuhkanvaaleaa tai helmiäisen vaaleaa hiusväriä, joka poistaa keltaisuutta. En usko että tästä enää väripigmenttejä saan värinpoistolla paljoa lähtemään. Ja kiitos tuosta hopeashampoovinkistä tosi paljon ! Nyt osaan ainaki käyttää sitä :))

    hilija: sanoppa muuta ! Mäki luulin ettei punasta väriä sais millään pois mut kyllä se ny lähti kuitenkin :) Nää on vielä tosi paljon lämpimän sävyiset, ja mulla onkin haasteena saada nähä kylmän sävyisiksi. Luin netistä kaikenlaisia ohjeita vaalennukseen. Tuhkan, hopean ja helmiäisen sävyt on kylmiä, joten sellaista sitten joskus :)) sais nämä loputkin keltaoranssipigmentit pois tukasta.

    VastaaPoista