Sivut

2.10.2011

Heippa

Tuohon oikealle on ilmestynyt uusi kysely, tällä kertaa kaikille lukijoille. Toivoisin kovasti et kaikki vastais siihen :)) Elikkäs mietin sitä millasia postauksia multa halutaan tulevaisuudessa ja kysynkin sitä tietenki teiltä, rakkaat lukijani ! Oon laittanu noihin vastausmahdollisuuksiin tietenkin semmosia aiheita joista tykkäisin ite kirjottaa, enempää ei tullu mieleen. :-D Joten tuossa on myös vastauksena tuo "jotain muuta, mitä?" koska haluaisin kuulla muitakin postausehdotuksia mitä teillä on.


Vaatepostauksia (asukuvia ja ostoksia)
Meikkipostauksia
Päivän tapahtumia
Henkilökohtaisia mietteitä, mielipidepostauksia
Eläinaiheisia postauksia
Valokuvausaiheisia postauksia (mun harrastus!
Kysymyspostauksia
Jotan muuta, mitä ?


Elikkäs, tässä vielä vähän selvennän noita vastauksia. Tuo henkilökohtaisia mietteitä ja mielipidepostauksia tarkottaa ihan vaan avautumista enemmän omista henkilökohtaisista asioista ja omia mielipiteitä erilaisista asioista, ajakohtasista tai sitten ei. Kysymyspostausta oon miettiny mut en yhtään tiiä tulisko mulle tarpeeks kysymyksiä. :-D Semmonen ois kiva tehä koska en oo ennen tehny. Siinä siis saisitte ite kysellä multa ihan mitä vaan ja tekisin sit näistä kaikista kysymyksistä erillisen kysymyspostauksen. Monet on tehny näitä ja oon tykänny hirveesti lukee niitä koska monesti on ihmisille tullu tosi hyviä kysymyksiä :---D 

Tuohon kyselyyn on siis kaks viikkoa aikaa vastata. Huomatkaa, että voitte valita useammankin vaihtoehdon. Nää kyselyt on kivoja tehä, niistä on hyötyä, suosittelen muillekin bloggaajille joita mietityttää jokin omassa blogissa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti