Sivut

23.10.2011

Kuvejaa

 Nyt ihan ekaks: sain vihdoin H&M:n luomiväripaletin! Se oli tullu meille postilaatikkoon.


Ollaan saatu myös paljon kukkia, ihmiset on tullu käymään papan takia meillä lohduttelemassa.. 





Nättejä kukkia on :) Niitä sitte innostuin kuvailemaan. Mummu oli saanu yheksän puskaa kun käytiin kummitädin kanssa sen luona käymässä.. Siellä se nyt on ihan yksin ihan liian suuressa talossa. Se muuttaa joulukuun alussa kylälle kun ei se enää pysty siellä Niemelänkylällä asumaan :( On menny niin huonoon kuntoon. En tiiä miten se nyt selviää ku pappaa ei oo enään auttamassa sitä..

Mut sain Jennalta tämmösen ihanan Hello Kitty -paidan jota se ei enää pitäny!

Hehe sori muikelo ilme :D:D:D Nauroin tälle mut ei voi mitään. Paita on söpö ja sopii pantterifarkkuihin !
Kokeilin myös luomiväripalettia ja en osannu päättää mitä sävyä käytän niin annoin Jannen päättää. No se sano että kokeile mustaa, tylsää. :D No kokeilin kuitenki ja olinki sitte tänään tummissa meikeissä.



En nyt oikeen näytä iteltäni näissä mut koittakaa kestää. Tosi kiva ja helppo tää lyhyempi fleda, ei oo koko ajan roikkumassa semmonen hamppurehuletti jossakin. Nyt tää pitää seuraavaks yrittää saada siihen platinablondiin, saapa nähä kauanko kestää että saan tän niin vaaleeks. En haluais värinpoistoa käyttää enempää kun se on niin hiustentappoa. Että noita normaaleja vaaleita hiusvärejä aattelin nyt ostella. Sitä Nutrisseehan mä kokeilinki ja se oli ihan ok. Ei kyllä hirveesti vaalentanu, ehkä asteen tai kaks... Eikä se sitä keltasuuttakaan kyllä poistanu pahemmin että. :-DD Ostinki nyt tällasen:


 Tuo absolute platinum kuulostaa aika hyvältä tähän mun tukkaan. 

Ja tänkin perusteella tuon pitäs kyllä toimia hyvin vaikka ois tummemmatkin hiukset :D Tosin tietysti nää meinaa aina sitä omaa luonnollista sävyä mikä on hiuksessa, eli jos on värjätyt tummat hiukset niin tuskin onnistuu tällä värillä kovin hyvin se vaalentaminen. Mut mulla on nyt jo sen verran vaaleet et luulis tällä onnistuvan. Saa nähdä millon uskallan tän hiuksiini läntätä. Pidän pientä värjäystaukoo, ehkä ens viikolla tän vois laittaa :) Ja aijon sillä ihanalla Tresemmen naamiolla tietenki hoitaa näitä mun hapsuja joka suihkukerralla. Naamio tukkaan, pyyhe päähän ja saunaan niin hyvä tulee. :)

Ja hei, kuvapostaukseen haluaisin ideoita kipeästi! Oon saanu vasta 6 ideaa ja jos ei tuu enempää niin en varmaan sitten vihti tehä sitä kuvapostausta ollenkaan kuudella kuvalla. Joten ideoitaaaa :------) 

7 kommenttia:

  1. toi kuvapostaus on vähä hankala näi sanoo, ku en oikeen tiiä minkälainen seon ? voitko selventää vähä :D

    VastaaPoista
  2. hehe en oo näköjään osannu selittää kunnolla :DD ootas ku teen postauksen ja selitän sen kunnolla..

    VastaaPoista
  3. Väri ei vaalenna väriä, niin meille on sanottu.. Vaalentava hiusväri tehoaa vaan värjäämättömään oman väriseen hiukseen. Sävy saattaa vähän muuttua.. Eli jos haluut vielä vaaleemmiksi, sun on pakko laittaa vaalennusta, koska väri ei tehoa jo värjättyyn tukkaan. En sitte tiijä, miten toi vaikuttaa kun tuossa on tehty pohjaan ennestään vaalennusta, voithan sä kokeilla :DD Eli hiustetappoa taas kehiin, jos ei mitään tapahdu :D

    VastaaPoista
  4. mä värjäsinki mun juurikasvun tolla kyseillä värillä, minkä oot näköjään itekki nyt ostanu. : ) .. ja kyllä oli hyvä, vaikkei mikään värinpoisto ollukkaa. : )

    VastaaPoista
  5. Meeri: Joo oon just miettiny tuota että vaalentaakohan tuo paljon yhtään. pitää vaan kokeilla tai sitten pikkuhiljaa näillä blondeilla väreillä "vaalentaa" ettei niin kuolis, kun en värinpoistot on niin hiton tujuja :D mut ainakin edellisella vaaleella hiusvärillä ku värjäsin, niin tää kyllä vaaleni ja poisti sitä oranssisuutta. Että toivon nyt että tää tekis jotain mun päälle. jos ei, niin sitten se on vaan pakko käyttää sitä värinpoistoa! ja luulis tän nyt tepsivän jotenkin kun on tuota vaalennusta alla :D

    Jonna: Onneks toimi sulla :) kyllä tää varmasti juurikasvuun toimiiki, ku se on kuitenki se oma väri. Saa nähä mitä tapahtuu tuolle muulle osalle tukkaa.. Ö__Ö

    VastaaPoista
  6. Oijj toi Hellokitty paita! Mulla on samanlainen ja se on yks mun lempi paita! (:

    VastaaPoista