Sivut

26.10.2011

Reissu kuvina





Seuraavat kaks kuvaa on samanlaisia mut muokkasin eritavalla. :----D En oikeen tienny kumpi ois kivempi.




 Jostain lentoarmeijapaikasta tuli harjotuslentäjiä tänne asti ja ne taiteili sydämen taivaalle! Mut tässä ei vaan näy kunnolla kun nuo hemmetin pilvet tuli hirveellä kiireellä peittämään ton taideteoksen. Mut ei sitä kuka tahansa tee sydäntä taivaalle!







Tosi paljon napsin autosta noita taivaskuvia kun aurinko laski niin ihanasti. Järvikuvat on sitten otettu ihan paljaalla maalla. :-D Paitsi toi yks, jossa laskee aurinko, senkin otin autosta. Tai no kaksihan niitä on kun piti muokata kahdella tavalla !

Kävästiin siis Lehtimäellä kaks yötä ja mulla oli hirveen mukavaa :) Tympääntyny vähä tähän Ylivieskaan näin vaihteeksi ku samat naamat aina. Ei sillä että se olis kamalaa nähä ne samat naamat, mut kaikkihan tarvii välillä maiseman vaihdosta. :) Ja Ähtärissäkin pyörähdettiin ja näin Maijua siellä. Käytiin vähän ratsastamassa ja voin sanoa etten oo siinä kovin hyvä...... Jos totta puhutaan niin oon siinä ehdottomasti erittäin perseestä. :--D Ei kaikkea voi osata!

Käytiin Keskisellä ettimässä vaatetta hautajaisiin ja sain kerrassaan ihanan bleiserin♥ En oikeen osannu ajatella noista vaatteista mitään hyvää vielä kaupassa, mut nyt kotona tuo bleiseri on kiva. Ja paitakin on kiva. Mutta hameelle tuskin lämpenen ikinä, se on hirvee jos jotain... Mut hautajaisiin ei vaan yksinkertasesti mennä millä tahansa vaatteilla ja näköjään tällä meidän suvulla on aika tiukkaa toi pukeutuminen, joten polviin asti ulottiva kirjastotätihame odottaa mua nyt puettavaks niihin hautajaisiin. Ei yhtään mun tyyliä ja tuskin on muidenkaan tämän ikäisten. Aijon kuvata vielä noita vaatteita, joten huomenna luultavasti tulee sitten ostoskuvia :)

6 kommenttia:

  1. hienoja kuvia (:

    aika jännä tuo "sydän" kuva ja sitten tuo jossa tuo lintu lentää on jotenkin niin älyttömän ihana...

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Tuosta linnusta sain tosiaan just ja just napattuu ton kuvan ja oon ylpee mun kamerasta ku tarkensi just tuohon lintuun ja maisema jäi epäselväks ja lintu näkyy tarkkana eikä semmosena "huiskuna" :---D

    VastaaPoista
  3. mä tykkään tosta ylemmästä muokatusta kuvasta emempi :) siis niistä kahestaaaaaa

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia, tykkään!:) sori ku kysyn,mut onko tuo oskun rippiristi tuossa viimesessä kuvassa..?:D

    VastaaPoista
  5. Kiitti kaikille! ja kyllä, oskun rippiristihän se ;D

    VastaaPoista