Sivut

10.10.2011

Vapaapäivä jälleen

Tänään siis kotona taas... Vieläki on yskää ja nuhaa. Olin jo menossa kouluun mut mulle tuli kesken matkan heikko olo joten menin sitte kotiin. -.-'' Olin siis Jannella yötä ja koulu oli siinä välissä, jatkoin vaan suoraan kotiin. Huomenna on kyllä jo pakko mennä kouluun. Pelkään et mulle tuleeh hirveitä jälkitauteja tästä nuhasta.. Kyllä olis perseestä. Mulla tuli muuten viimejakson koenumerot wilmaan.

Historia 6
Matikka 4
Englanti 5
Äidinkieli 9

Hmm aika vaihtelevaa. :---D Tuo historia harmittaa koska se on ollu mulla ennen ysi. Toisaalta tää oli varmaan hankalin hissankurssi koska oli niin paljon asiaa joissa meni helposti sekasi... Ja tuo koe oli muidenki mielestä ihan hirveen vaikee.
Matikka nyt ei oo mikään ihme ettei menny läpi. Oli taas jotain funktioita ja yhtälöitä ja tämmösiä, ja ihan oikeesti mä en vaan osaa niitä. Mun pitäs mennä uusiin toi ja oon varma etten pääse sitäkään läpi. :(( Mitä oikeen teen ?? Mun mielestä olisin ansainnu vitosen koska oon tehny tosi hyvin tunnilla tehtäviä ja ollu hiljaa, tosi moni vaan hihitteli ja pälpätti kaikki tunnit. Tuo koe ei vaan onnistunu koska en vaan muista niitä kaikkia erilaisia laskuja, miten mikäkin laskettiin.. Voisin pyytää opea nostaan ton vitoseen ku oon ollu tunnilla niin nätisti. :-D
Ja englanti ! Tää jos joku mua vituttaa. Se enkunope lukiossa on oikeesti jo liian vanha tohon hommaan. Se koko akka vaan tärisee kauttaaltaan ja se on aina tunneilla ihan pihalla. Ja se oli tarkistanu kaikkien oppilaiden kokeet ihan miten sattuu. Mulla oli oikein meneviä vastauksia laitettu väärin ja pisteytykset päin persettä. En jaksa mennä valittaan koska se ei hirveesti oo muillakaan tuottanu tulosta, ja ainaki pääsin läpi. Vaikka ei tuo vitonen hyvältä näytä... Olisin varmasti saanu seiskan jos olis ollu sama ope ku viime vuonna.
Äidinkielen neloskurssista 9 !! WHAT THE FUCK  se on varmaan haastavin äikänkurssi kaikista ja meikä vetelee tuommosia numeroita. :----D Kaikki muut äikännumerot on ollu kasia ja seiskaa. No kyllä kelpaa yks tosi hyvä numero noitten paskojen joukossa !
Mua ärsyttää ihan hirveesti kun normaalissa tapauksessa olisin saanu hissankokeesta kasin ja nyt sain kutosen. Normaalissa tapauksessa olisin saanu enkunkokeesta kutosen tai seiskan mut nyt sain nelosen koska ope on pikkuhiljaa tulossa vanhaksi ja dementoitumassa. Tuo matikka on ainut numero mikä on aina pitäny paikkaansa. :-----D Hissan haluaisin uusia mut en tiiä onnistuuko se, kun tuo matikka ei menny ees läpi ja se pitäis uusia. AAARRGGHH. Anteeksi nyt tästä koulusta jauhamisesta mut nyt oli yksinkertasesti pakko. En tiiä mitä teen ton matikan kanssa.



Mitähän muuta asiaa mulla tänne oli. Ei mitään muistikuvaa... No, ainaki voisin muistuttaa oikealla olevasta kyselystä jos joku ei ole vielä vastannu. :)) 5 päivää aikaa vastata ! Mut ootte kyllä tosi hyvin vastaillu siihen koska yhteensä vastaajia oli 76 jos laskin oikein. :))

6 kommenttia:

  1. Tää on nyt tosi random ja mä oon ihan random mut mua kiinnostaa et mikä matikan kurssi toi on? :----D Koska täällä on eräs kohtalotoveri joka ei enää tiiä mitä tekis matikan suhteen :DD Se on vaan niin.......perseestä. =) Harrastan myöskin nelosia ja vitosia matikasta mutta tällä kertaa oli tosi hämmentävää kun sain kutosen ! :o

    VastaaPoista
  2. missä koulussa oot? (:

    VastaaPoista
  3. Kaeru: Lyhyen matikan kolmoskurssi ! Ja hehe onneks en oo ainut joka on perseestä ton matikan suhteen :DD Ja just noi funktiot ja yhtälöt on niitä mitä en todellakaan osaa.... -.-'' mut mä sain kakkoskurssista jopa seiskan :OO toisaalta se geometria oli ihan jees verrattuna ykkös ja kolmoskurssien yhtälöpaskoihin..

    Anonyymi: Oon Ylivieskan lukiossa. :))

    VastaaPoista
  4. Aa okei :---D Joo mä oon kans ihan pihalla mitä tulee funktioihin ja yhtälöihin -__- vähän hankala sillee ku niitä ilmeisesti tarvii kaikissa lyhyen matikan kursseissa jes :D Meillä oli just neloskurssi ja mun mielestä se oli vielä kamalampi ku ne edelliset DD::: mutta toisaalta taas jotkut kutosen oppilaat veteli siitä kokeesta ysiä että ehkä se riippuu ihan ihmisestä mikä menee päähän ja mikä ei :D

    VastaaPoista
  5. hylätyn uusintaan ilmottautuminen loppu muuten tänään :DDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  6. Kaeru: ai no toivottavasti mullaki menis sitte hyvin se neloskurssi 8DD vituttaa tää ku ei osaa...

    Julia: mitä vittua !!!! kivaa olla sairaana. joo sen open on pakko antaa mun uusia koska oon ollu sairas :((((( enkä oo voinu ilmottautuu.

    VastaaPoista