Sivut

1.10.2011

Ulkoasu

Moikka. Ennen oon joutunu käyttään bloggerin omia taustoja, koska mulla ei oo onnistunu se että ite latais netistä. Tää siks, koska kun löydän sopivan kokoisen kuvan ja laitan sen tähän, niin se ei täytä koko taustaa vaan semmosen pienen pläntin ja jäi ihan hitosti valkosta reunoille, sekä ylös että alas. Sit kun otin ison kuvan joka varmasti peittäis koko taustan, blogger rupee valittaa et liian suuri tiedosto. Nyt tää kuitenki toimi kun laitoin semmosen normaalikokosen kuvan, koko tausta on nyt pinkki eikä oo valkosia reunoja ! Tää nyt oli tämmönen kokeilu, tuo pinkki on ehkä vähän liian pirtsakka mun makuun :D Tai sit pitää vaan tehä siihen sopiva banneri ja muutenki vähä muutella tätä. Ois kiva tehä jotain radikaalia. Turkoosi ois kiva väriteema.


Turkoosi ei näyttäny kovin hyvältä, ja tuon bannerin kans on ongelmia ku siihen ei oikeen tunnu sopivan mikään tausta. Nyt kuitenki laitoin tommosen pantteritaustan, se on ihan mua jos ei muuta ! Mut olis kiva semmonen uus banneri kieltämättä. Ja jos en jaksa uutta banneria tehä niin pitää varmaan taas vaihtaa ulkoasua koska tuo banneri ei oikeesti sovi tähän :D

3 kommenttia:

  1. pidä tausta, tee uus banneri, jossa on useampi kuva ja jotenki hienost aseteltu.

    VastaaPoista
  2. samaa mieltä piä tää leoparditausta, ja tee tähän natsaava banneri :) (esim. semmoset kuvat jossa sulla on jotain leopardikuvioista päällä)

    VastaaPoista
  3. Anonyymit: Just tuommosta ajattelinki ja jotai leopardia itelle päälle nii natsais hyvin (: pitäs saada joku kuvaamaan ku haluaisin pihalla jonku kuvan ottaa. tai sitte perus itselaukasija :D ja olis kiva jotenki tunkee myös ite ottamia valokuvia siihen.

    VastaaPoista